&SONDAJ Tudorie a marcat al doilea gol la Steaua și i-a luat fața lui Țucudean. Ar trebui să fie titular?



01 июля 2015

 

**VIDEO&SONDAJ** Tudorie a marcat al doilea gol la Steaua și i-a luat fața lui Țucudean. Ar trebui să fie titular?

Cu o săptămână înainte de debutul noului sezon, Steaua nu a adus încă atacantul de care are nevoie şi pe care patronul Gigi Becali i l-a promis lui Mirel Rădoi. Cu toate acestea, campioana ar putea avea soluţia chiar în curtea proprie.

Adus în această vară de la Oţelul Galaţi, Alexandru Tudorie s-a dovedit o revelaţie în perioada de pregătire şi ar putea începe sezonul ca titular. Cu două goluri în ultimele trei jocuri amicale, cu Austria Klagenfurt şi Rubin Kazan, jucătorul de 19 ani pare să fi câştigat duelul cu George Ţucudean pentru un loc în prima echipă.

Chiar şi fostul stelist Gabi Balint, care a criticat campania de achiziţii a roş-albaştrilor, crede că Tudorie poate fi o soluţie la Steaua, dar a atras atenţia că lipsa experienţei poate reprezenta un dezavantaj.

"Tudorie îmi place, am încredere în el, dar nu are experienţă. Are calităţi, dar nu ştiu dacă te poţi baza pe el la un anumit nivel", a spus Balint, la emisiunea "Fotbal Club", de la Digi Sport.

Deşi arată o formă mai bună decât concurentul său pe post, Tudorie rămâne cu picioarele pe pământ şi spune că antrenorul va fi cel care va decide cine va juca.

"Este important că marchez, dar vreau să o fac şi în meciurile oficiale. Suntem colegi, ne pregătim toţi la fel de bine şi rămâne ca antrenorul să decidă cine va juca", a declarat Tudorie, la finalul partidei cu Rubin, adăugând că primeşte multe sfaturi de la Mirel Rădoi: "Mi-a spus să am încredere în mine. Din partea lui am tot sprijinul, mă susţine şi îmi dă încredere de la meci la meci".

Posibilitatea ca Steaua să mai aducă un alt atacant nu-l îngrijorează pe tănărul jucător al campioanei: "Dacă e valoros, e binevenit. Îl aşteptăm şi o să-l primim bine, la fel cum am fost primit şi eu. Sper să ne fie de folos".

Rădoi are cuvinte de laudă la adresa fostului atacant de la Oţelul, dar atrage atenţia că nu trebuie pusă o presiune foarte mare asupra sa.

"Cred că trebuie să avem răbdare cu el. Este un copil talentat, are destule calităţi şi le-a arătat în aceste meciuri, chiar dacă nu a avut timp să joace foarte mult. Trebuie să avem grijă cum îl creştem, pentru că are potenţial foarte mare", a spus Rădoi.

 

Sursa foto: steauafc.com

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑