Leo Messi promite spectacol: "Dacă vom juca la fel şi în finala Copa America, ne vom crea multe ocazii"



01 июля 2015

 

**VIDEO** Leo Messi promite spectacol:

Starul Lionel Messi a declarat după succesul clar al Argentinei în semifinala cu Paraguay (6-1), că dacă echipa sa va juca la fel şi în finala turneului de fotbal Copa America 2015 îşi va crea multe ocazii de gol. Argentina, care marcase foarte puţine goluri până în semifinale (4), a reuşit un scor fluviu cu Paraguay, care eliminase Brazilia, la lovituri de departajare, în sferturi.

''Înainte de meci, am vorbit că este o întâmplare că după maniera în care am jucat s-au marcat totuşi atât de puţine goluri. Am jucat finala Mondialului, pe care am pierdut-o, dar acum vrem să câştigăm finala Copa America. Dacă vom juca la fel, ne vom crea multe ocazii. Entuziasmul şi dorinţa nu ne lipsesc'', a declarat după meci Messi, conform Agerpres.

Finala competiţiei Copa America se va disputa sâmbătă, 4 iulie, între Chile, echipa gazdă, şi Argentina, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1.

Deşi vicecampioana mondială a înscris de şase ori cu Paraguay, starul argentinienilor, Lionel Messi, nu a reuşit să-şi treacă numele pe lista marcatorilor şi a rămas cu un singur gol în ultimele nouă meciuri oficiale pentru "pume", cel din penalty din meciul cu Paraguay, disputat în prima etapă a grupelor de la Copa America.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑