Prima mare surpriză la Wimbledon: Simona Halep a fost eliminată din primul tur



01 июля 2015

 

Simona Halep a fost învinsă surprinzător în primul tur al celui de-al treilea turneu de Mare Şlem al anului, Wimbledon. Tenismena din România a pierdut în faţa jucătoarei din Slovacia, Jana Cepelova, locul 106 în clasamentul WTA. Halep a câştigat primul set cu 7-5, însă le-a pierdut pe următoarele cu 4-6 3-6.

În schimb, deţinătoarea trofeului, Petra Kvitova, a trecut cu succes de primul tur. Jucătoarea din Cehia a eliminat-o pe Kiki Bertens, după ce s-a impus în doar 35 de minute, scor 6-1 6-0.

La masculin, Roger Federer s-a calificat în turul doi de la Wimbledon. Elveţianul l-a învins pe Damir Dzumhur cu scorul de 6-1 6-3 6-3. Acesta a fost al doilea meci direct dintre cei doi tenismani, iar Federer a obţinut a doua victorie.

În următoare rundă, Federer va juca cu americanul Sam Querrey. Acesta l-a eliminat din concurs pe olandezul Igor Sijsling.

Rafael Nadal s-a calificat şi el fără emoţii în turul doi la Wimbledon.Tenismanul spaniol l-a învins în trei seturi cu scorul de 6-4 6-2 6-4 pe brazilianul Thomaz Bellucci.

În turul doi, Nadal se va duela cu germanul Dustin Brown.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑