Muniru s-a răzbunat pe arbitru pentru că nu i-a ieșit jocul, obligându-l pe Rădoi să îl schimbe de urgență



01 июля 2015

 

**VIDEO** Muniru s-a răzbunat pe arbitru pentru că nu i-a ieșit jocul, obligându-l pe Rădoi să îl schimbe de urgență

Sulley Muniru (22 de ani) nu s-a adaptat încă la cerințele Stelei, fostul mijlocaș de la CFR Cluj fiind criticat pentru primele două prestații în tricoul campioanei. Muniru a fost la un pas de eliminare în amicalul cu Rubin Kazan (2-1), în care a evoluat doar 30 de minute.

Gokdeniz Karadeniz a deschis scorul pentru ruși în minutul 27, cu un șut imparabil de la aproximativ 25 de metri. Tudorie, în minutul 62, respectiv Iancu, în minutul 78, au întors, însă, scorul pentru Steaua. Țucudean i-a lăsat, la pauză, locul lui Tudorie, la fel cum s-a întâmplat cu Breeveld, înlocuit de Muniru. Ghanezul a fost însă la un pas de eliminare în minutul 77.

El a încasat un cartonaș galben pentru un gest nesportiv, după care a vociferat la decizia centralului. Arbitrul austriac i-a transmis lui Mirel Rădoi că Muniru trebuie schimbat, pentru a nu primi cartonașul roșu, iar antrenorul Stelei s-a conformat și l-a înlocuit cu Luchin, în minutul 76. Steaua a plătit de curând suma de 350.000 € pentru transferul lui Muniru.

 

"Jucătorii aduşi de Steaua au o anumită cotă în campionatul nostru, dar nici aici nu e o cotă foarte mare. Muniru, cât l-am văzut, mi-a lăsat o impresie foarte proastă", a declarat după meci Gabi Balint, fost mare atacant al Stelei și al naționalei României.

Sulley, fratele lui Muntari, de la AC Milan, are ambiții mari la Steaua, deoarece consideră că trupa din Ghencea poate fi pentru el o rampă de lansare spre fotbalul mare. ”Steaua mă poate ajuta. Nu e ca și cum vin la Steaua ca să stau pe loc. Vreau să cresc și pentru asta trebuie să muncesc din greu”, a declarat de curând mijlocașul la închidere Sulley Muniru. Acesta a jucat două partide pentru Steaua până acum, cu Legia (1-1) și Rubin Kazan (2-1).

Steaua a transferat cinci jucători în această vară: Al. Tudorie, Alcenat, Muniru, Mihalcea şi Tahar. Dintre aceştia, doar Tudorie şi Mihalcea au impresionat în partidele amicale.

Roș-albaștrii vor mai disputa un singur meci amical în Austria, în compania campioanei Azerbaidjanului, FK Qarabagh Agdam. Meciul va avea loc vineri, la ora 18:30 a României, în Strasswalchen, și va fi transmis în direct de Digi Sport 1.


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑