Prepeliță a dezvăluit motivul pentru care nu a vrut să mai joace la Steaua. Cum au decurs negocierile cu bulgarii



01 июля 2015

Prepeliță a dezvăluit **motivul pentru care nu a vrut să mai joace la Steaua.** Cum au decurs negocierile cu bulgarii

Andrei Prepeliță (29 de ani), care a devenit oficial jucătorul celor de la Ludogorets, a făcut cunoștință cu noii săi colegi în cantonamentul din Austria. Fostul mijlocaș al Stelei a ajuns chiar înaintea amicalului CSU Craiova - Ludogorets, scor 0-1.

La finalul amicalului, internaționalul român a spus de ce a semnat cu campioana Bulgariei, dar și de ce nu a vrut să mai continue la Steaua.

”Anul trecut au fost două meciuri de tristă amintire pentru mine și pentru foștii mei colegi, am suferit destul atunci, dar a trecut. Iată că viața de fotbalist este imprevizibilă și m-a adus aici. Am ales clubul din Bulgaria pentru că joacă în Champions League, pentru că este o echipă bună în general.

Am vorbit cu patronul, ne-am înțeles în două minute și am semnat. Mai mult a durat prânzul de după. M-am consultat și cu Moți înainte, care mi-a spus că Ludogorets este un club serios, plus că este și aproape de casă”, a spus Prepeliță în cantonamentul echipei din Austria.

Fostul căpitan al Stelei a spus și ce l-a făcut să-și caută echipă în altă parte, deși era dorit în continuare de conducerea roș-albaștrilor.

”Steaua este echipa la care am jucat patru ani de zile, clubul alături de care am câștigat multe trofee, titluri, Cupa României, Supercupa, am fost în grupele Champions League, în primăvara Europa League, deci pot spune că mi-am îndeplinit obiectivele.

Nu plec cu niciun regret, dar după patru ani simțeam nevoia de o schimbare”, a completat Prepeliță.

Deși nu mai este jucătorul Stelei, Prepeliță este în continuare la curent cu tot ce se întâmplă în cantonamentul campionilor din Liga 1.

”Pe Mirel Rădoi îl știu doar ca jucător, unul foarte bun, dar am înțeles, de la prietenii mei de la Steaua, că este și un antrenor pe măsură, un om serios care știe ce să le ceară”, a conchis Prepeliță.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑