Landry Mulemo, în tratative avansate cu Dinamo. ”Sperăm să semnăm joi. Ne va asigura liniștea!”



01 июля 2015

 

**VIDEO** Landry Mulemo, în tratative avansate cu Dinamo. ”Sperăm să semnăm joi. Ne va asigura liniștea!”

Oficialii de la Dinamo sunt aproape de a bifa transferul cu numărul 8 din acest mercato. Este vorba despre Landry Mulemo (28 de ani), fotbalist cu 10 sezoane jucate în Jupiler League, crescut de Standard Liege, care a evoluat ultima dată la Kortrijk (locul 6 în ultima ediție de campionat).

Mulemo este așteptat joi la București pentru a parafa contractul cu gruparea din Șoseaua ”Ștefan cel Mare”. Dinu Gheorghe, președintele celor de la Dinamo, a spus, prezent fiind în studioul emisiunii ”Digi Sport Special”, cum decurg negocierile cu reprezentanții belgianului.

”Suntem în discuții cu Landry Mulemo , un fundaș stânga, un post pe care suntem descoperiți pentru că acolo este doar Steliano Filip, dar sperăm ca mâine jucătorul să revină la București și să semnăm.

Mircea Rednic îl cunoaște foarte bine, din perioada Standard, și noi l-am urmărit, știm ce poate. Ar fi un transfer care ne-ar asigura liniștea pe acel post”, a spus Dinu Gheorghe la Digi Sport. 

Mulemo a fost convins să vină la Dinamo de către antrenorul Mircea Rednic, care s-a aflat pe banca lui Standard Liege și mai avusese contacte cu fotbalistul de origine congoleză. Sursele Digi Sport au aflat că jucătorul născut la Kinshasa a devenit liber de contract în 2015, urmând să semneze gratis cu Dinamo.

28 de meciuri a bifat Mulemo pentru Kortrijk, în tot sezonul din prima ligă belgiană, și a marcat două goluri.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑