Alb-roșiii nu se tem de depunctare, după acuzele la adresa lui Bărboianu. ”Și el a făcut rău lui Dinamo!”



01 июля 2015

 

**VIDEO** Alb-roșiii nu se tem de depunctare, după acuzele la adresa lui Bărboianu. ”Și el a făcut rău lui Dinamo!”

Oficialii celor de la Dinamo nu se tem deloc de o decizie potrivnică din partea Comisiei de Disciplină a FRF, în urma acuzațiilor de blat pe care Ionuț Negoiță, finanțatorul roș-albilor, i le-a adus lui Ștefan Bărboianu, după derby-ul Dinamo - Steaua 1-3, din 3 mai 2015.

Dinu Gheorghe, președintele executiv al celor de la Dinamo, a spus, prezent fiind în studioul emisiunii ”Digi Sport Special”, că atmosfera în cadrul clubului este una extrem de bună și că nu există nicio presiune din cauza unei posibile depunctări.

”Nu cred că se va ajunge aici. Nu știu ce probe are domnul Negoiță, dar nu cred că se va ajunge aici. Este o măsură mult prea drastică, depunctarea echipei Dinamo în acest moment, pentru declarațiile domnului Negoiță”, a spus Dinu Gheorghe.

În momentul în care i s-a spus că Bărboianu a fost umilit și că a rămas fără serviciu, Dinu Gheorghe a replicat:

”Văd că a semnat cu Chiajna, nu l-a lăsat fără serviciu nimeni. Și el, prin evvoluțiile lui, a făcut rău lui Dinamo. Evoluțiile lui nu tocmai fericite întotdeauna, ca să nu zic mai multe.

Și el a făcut rău echipei Dinamo, nu? Putea să-și ceară și el scuze, că ’am greșit, că din cauza mea, Dinamo a pierdut Cupa României la Brașov, Dinamo a pierdut din cauza mea meciuri importante, la Târgu Mureș, amintițivă se întâmpla la golul doi’, dar acum nu mai contează.

Eu cred, sper, că că nu va fi nicio măsură, pentru că mi se pare prea drastică. Să lăsăm fotbalul să se dispute pe teren. Cu ce se întâmplă prin declarații, putem lua alte măsuri”, a conchis Dinu ”Vamă” la Digi Sport.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑