Dulca, convins că noul sistem din Liga I îi va ajuta pe tricolorii mici



01 июля 2015

**VIDEO** Dulca, convins că noul sistem din Liga I îi va ajuta pe tricolorii mici

Viitorul sună bine pentru naţionala României: tricolorii mici au început cu dreptul campania de calificare la EURO 2017 şi tot ei ar putea ajuta echipa mare să bifeze prima prezenţă la un Campionat Mondial, după douăzeci de ani.

Naționala Under 21 e lider în grupa a cincea de calificare, dupa victoria cu 3-0 împotriva Armeniei. Cristi Dulca e optimist și crede că noul sistem din Liga I îi va ajuta mult pe tricolorii mici.

"Ceea ce mă interesează e ca jucătorii să fie sănătoși, să joace la echipele de club. Aștept campionatul cu încredere. Este mult mai bine pentru că o să văd mai mulți jucători. Sper să apară și alți jucători pe care să-i selecționez. Acest program nu poate fi un dezavantaj pentru națională. Sper să joace acești jucători din lotul lărgit pentru că e important atunci când vin la națională să fie bine pregătiți" a declarat Dulca.

Steliștii Iancu și Tudorie ar putea fi armele lui Dulca în "dubla" cu Bulgaria și Armenia, din septembrie.

"Tudorie e un jucător pe care l-am convocat la toate trei jocurile. A crescut mult. Faptul că Steaua l-a luat îi dă încredere. Mi-a părut rău că nu am reușit să-l introduc, dar este un jucător pe care mă bazez. La fel și Iancu. Îmi doresc să crească și niciun jucător care joacă si are rezultate nu poate să nu fie convocat. Eu voi face convocările foarte obiectiv, nu pe ochi frumoși" a încheiat selecționerul.

Naționala Under 21 va disputa urmatorul meci din campania de calificare la EURO 2017, pe 4 septembrie, cu Bulgaria.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑