De Amorim tot aşteaptă un transfer la Steaua, după calificarea în play-off-ul UEL: "Merit un salariu bun!"



01 августа 2015

 

**VIDEO** De Amorim tot aşteaptă un transfer la Steaua, după calificarea în play-off-ul UEL:

Gigi Becali a anunţat că îi va transfera pe Denis Alibec şi William De Amorim doar dacă Steaua o va elimina pe Partizan Belgrad şi va avea garantată prezenţa în grupele UEFA Europa League, lucru care l-a scos din minţi pe antrenorul Marius Şumudică.

La sosirea în România, după egalul uriaş scos la Londra, cu West Ham United (2-2), mijlocaşul giurgiuvenilor a declarat că nu a vorbit direct cu niciun oficial al Stelei, dar şi că nu ar refuza o trecere la gruparea bucureşteană.

"Tot aşa, nu ştiu nimic, nimic. Aştept, cum am zis, încă sunt la Astra, nu ştiu, în continuare sunt aici, mă pregătesc bine şi vedem până la urmă ce se va întâmpla.

Nu am discutat, nu au venit la mine direct să vorbesc şi nu ştiu. Poate cu impresarul sau nu ştiu, cu mine direct nu a fost nimic. Eu cred că merit un salariu bun sau ceva bun... şi cu Alibec cred că e la fel. Pentru ce am făcut noi aici la Astra, merităm ceva bun", a spus De Amorim.

Giurgiuvenii au revenit după ce au fost conduşi cu 0-2 şi rămân în cărţi pentru o calificare în play-off-ul UEFA Europa League. Chiar dacă scorul din primul meci îi avantajează, alb-negrii refuză să considere că au prima şansă la accederea în turul următor.

"Păi nu suntem în nicio măsură calificaţi, şansele zic eu sunt egale 50% - 50%", a declarat Constantin Budescu, care a fost completat şi de Şumudică: "Trebuie să marcăm acasă ca să fim mai liniştiti. Dacă vom juca la 0-0, nu ne vom califica cu siguranţă".

Returul dintre Astra şi West Ham va fi transmis joi, de la ora 21:00, în direct de Digi Sport 1. Cele mai importante faze VIDEO vor fi în timp real pe digisport.ro și m.digisport.ro


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑