Cel mai spectaculos și amuzant meci al sezonului! 10 faze memorabile din partida Concordia - Petrolul



01 августа 2015

 

**VIDEO** Cel mai spectaculos și amuzant meci al sezonului! 10 faze memorabile din partida Concordia - Petrolul

VIDEO Concordia Chiajna - Petrolul 2-2. Cele două echipe au câștigat câte un punct după această remiză spectaculoasă, care a fost marcată de zece momente memorabile, în care jucătorii și-au demonstrat fie stângăciile, fie măiestria. Am văzut la Digi Sport un penalty ratat, un eurogol, faze de cascadorii râsului, dar și o mare ocazie de gol a gazdelor, în prelungiri.

1. Cartonaș galben pentru Adrian Ropotan, după o intervenţie asupra lui Marian Constantinescu. Fostul dinamovist, care a protestat la decizia arbitrului, va fi suspendat runda viitoare, aflându-se deja la al patrulea avertisemnt în această ediţie de campionat ('33)!

2. Moussa a reuşit primul gol în Liga 1, după o serie de erori mari în apărarea gazdelor. Tincu a comis prima greşeală, care i-a permis lui Farina să centreze în faza porţii, unde Sârghi şi Iacob nu s-au înţeles, iar tunisianul a fost atent şi a marcat simplu în poarta goală ('35).

3. Florin Purece a ratat lovitura de pedeapsă a Concordiei, executând slab şi permiţându-i lui Pecanha să respingă. Scorul era 1-0 în favoarea Petrolului ('41). "Puri este un executant extraordinar, la antrenamente nu l-am văzut niciodată să tragă tare", a declarat la final antrenorul gazdelor, Marius Baciu.

4. Ocazie mare pentru Chiajna, la care Marian Cristescu s-a făcut de râs, finalizând lamentabil din câţiva metri, după o pasă bună în fața porții a lui Marian Constantinescu ('43).

5. Concordia a egalat în finalul primei reprize, prin autogolul lui Benga. Fundaşul oaspeţilor a trimis imparabil pentru Pecanha, dintr-o centrare venită de pe stânga, de la Bucurică ('45).

6. Gazdele au trecut în avantaj imediat după începutul reprizei a doua, printr-o execuţie superbă a lui Tiberiu Serediuc, care a tras fără speranţe pentru Pecanha ('47).

7.  Elevii lui Tibor Selymes nu au reuşit să profite de o şansă mare de care au beneficiat. Chiajna s-a salvat la indirecta prahovenilor prin Marian Constantinescu, care a acuzat o lovitură în față, deși mingea l-a lovit în mână și prahovenii au cerut henț și penalty ('53).

8. Fază comică în careul gazdelor! Moussa şi Ropotan s-au încurcat unul pe celălalt în momentul decisiv şi Petrolul a ratat o şansă importantă de a ameninţa poarta lui Iacob ('67).

9. Fază confuză în careul Petrolului, încheiată cu un şut pe lângă al lui Purece. Apărarea oaspeților s-a chinuit teribil să respingă pericolul din propriul careu ('68).

10. Asediu la poarta lui Pecanha, în prelungirile partidei! Gazdele au şutat de trei ori într-un minut, prin Pană, Răducanu şi Bucurică, fără a reuşi, însă, să marcheze ('90+3).

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑