Patrick Petre e cu gândul la duelul fanilor din partida Steaua - Dinamo: "Acolo meciul e câștigat!"



01 августа 2015

 

**VIDEO** Patrick Petre e cu gândul la duelul fanilor din partida Steaua - Dinamo:

Dinamo speră să îşi continue parcursul de invincibilitate în Liga 1 şi după meciul cu Poli Timişoara.

Partida contra bănăţenilor va prilejui şi revenirea lui Dan Alexa în Ştefan cel Mare. Fostului mijlocaş al alb-roşiilor i-a expirat suspendarea de două etape şi poate sta pe banca lui Poli la meciul cu Dinamo.

Ionel Dănciulescu, directorul sportiv al lui Dinamo, a declarat: "O să fie o întâlnire plăcută cu Alexa, pentru că Dan a fost un jucător care a jucat la noi, a făcut performanțe cu echipa noastră, este un prieten drag mie".

După ce marcat golul care a evitat prima înfrângere pentru Dinamo în acest sezon, Patrick Petre se gândeşte deja la marele derby cu Steaua. Mijlocaşul de 18 ani a debutat în Liga 1 chiar într-un meci jucat pe terenul campioanei, pierdut de dinamoviști cu 0-3.

Patrick Petre a declarat: "Sunt mai pregătit ca niciodată! De-abia aștept să intru și să dau tot ce am mai bun. Este cel mai important meci pentru fani, sunt sigur că ei vor fi alături de noi, deja am auzit că s-au vândut vreo 3.000 de bilete și acolo meciul este deja câștigat".

Partida Dinamo - Poli Timişoara va fi în direct la Digi Sport luni, de la ora 21:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1, cu fazele VIDEO în timp real pe www.digisport.ro și m.digisport.ro.

 


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑