Jose Mourinho i-a găsit înlocuitor lui Fernando Torres. Cine este noul atacant



01 сентября 2014

 

După ce l-a cedat pe Fernando Torres la AC Milan, Jose Mourinho s-a mişcat repede şi a găsit un nou atacant pentru Chelsea. Londonezii au plătit aproape 15 milioane de euro formaţiei QPR pentru transferul vârfului francez Loic Remy.

Clubul Chelsea a anunţat oficial transferul lui Loic Remy de la QPR. Internaţionalul francez, în vârstă de 27 de ani, a semnat un contract valabil pe patru ani cu echipa de pe Stamford Bridge. Chelsea a plătit clauza de reziliere a contractului lui Remy cu QPR, care se ridica la aproape 15 milioane de euro.

"Sunt foarte fericit şi foarte mândru. Când am auzit că Chelsea este interesată de mine, am spus imediat că vreau să merg la ei, deoarece este unul dintre cele mai mari cluburi din lume", a declarat Remy.

"Îmi amintesc atmosfera de pe acest stadion atunci când am jucat aici cu Marseille, dar acum abia aştept să joc în faţa fanilor", a mai adăugat francezul pentru presa engleză.

Remy vine la Chelsea să completeze locul lăsat liber de Fernando Torres, ajuns între timp la AC Milan. Mourinho a spus că vrea neapărat să aibă în lot trei atacanţi, aşa că Remy se alătură lui Diego Costa şi Drogba.

Remy a petrecut sezonul trecut la Newcastle, sub formă de împrumut, acolo unde a marcat 14 goluri în 26 de meciuri. La naţionala Franţei, Remy evoluează din 208, perioadă în care a jucat 24 meciuri şi a înscris 5 goluri.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑