Ajax Amsterdam a suferit a doua înfrângere consecutivă, fiind învinsă de Groningen



01 сентября 2014

 

Ajax nu se regăseşte în această ediţie de campionat. Formaţia din Amsterdam este abia pe locul 7 după patru etape, după ce a suferit o nouă înfrângere, 0-2 cu Groningen. Lider în clasament este PSV, care a învins cu acelaşi scor Vitesse.

Surpriză de proporţii în Olanda! Campioana din Eredivisie, Ajax a suferit a doua înfrângere consecutivă în campionat. După ce etapa trecută au pierdut cu 1-3 în faţa rivalilor de la PSV, lăncierii au fost învinşi în deplasare în etapa a patra şi de către Groningen.

Brazilianul Eric Botteghin a deschis scorul în minutul 48, după o pasă a lui Tjaronn Chery.

Michael de Leeuw  a fost cel care a stabilit rezultatul final cu 3 minute înainte de încheierea partidei, după o pasă a aceluiaşi Chery. După această victorie, Groningen a urcat până pe locul 2 în clasament, având trei victorii din patru meciuri, în timp se Ajax se află pe poziţia a şaptea.

Lider după primele 4 runde este PSV, formaţie care în acestă etapă a învins la Eindhoven echipa Vitesse cu acelaşi scor, 2-0. La fel ca în partida dintre Groningen şi Ajax, scorul a fost deschis în minutul 48, de către Luuk de Jong. După mai multe ocazii ratate de ambele formaţii, PSV a reuşit să mai înscrie o dată, în prelungiri, prin Adam Maher. Etapa viitoare PSV va juca cu Zwolle, care în această rundă a pierdut cu 1-3 în deplasare la NAC Breda.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑