Transfer reuşit. Borussia Dortmund l-a readus pe mijlocaşul Shinji Kagawa



01 сентября 2014

 

Super afacere reuşită de Borussia Dortmund. Formaţia din Germania l-a readus de la Manchester United pe japonezul Shinji Kagawa pentru numai opt milioane de euro. Diavolii-roşii plătise de două ori mai mult pe Kagawa în urmă cu doi ani, când l-au transferat de la Dortmund.

În ultima zi de transferuri în Europa, Borussia Dortmund a reuşit să dea lovitura. Conform cotidianului Bild, mijlocaşul japonez Shinji Kagawa a semnat un contract pe 4 ani cu Borussia, la 2 ani după transferul său la Manchester United.

Borussia Dortmund va plăti 8 milioane euro pe transfer. Kagawa, în vârstă de 25 ani, a disputat 36 de meciuri pentru Manchester United în ultimii 2 ani, în care a înscris doar de 6 ori. Japonezul, pentru care United a plătit 16 milioane euro, nu corespunde filosofiei de joc pe care olandezul Louis van Gaal vrea să o implementeze la Manchester.

Înainte de a pleca în Anglia, Kagawa a contribuit la câştigarea de către Dortmund a titlurilor din 2011 şi 2012, şi a cupei în 2012. El a fost achiziţionat în 2010 pentru doar 350 de mii de euro de Dortmund, de la formaţia Cerezo Osaka. La naţionala Japoniei, Kagawa evoluează din 2008. În acest timp, mijlocaşul a marcat de 19 ori, în 58 partide.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑