A invins si in Marea Britanie! Marc Marquez nu are concurenta in actualul sezon de Moto GP



01 сентября 2014
Spaniolul Marc Marquez nu are concurenta in actualul sezon de Moto GP. Ieri, pilotul iberic a cucerit a 11-a cursa, incoronandu-se rege si pe circuitul de la Silverstone din Marea Britanie.

 

Ibericul Marc Marquez a mai facut un pas foarte important spre castigarea celui de-al doilea titlu consecutiv de campion mondial la Moto GP. Ieri, spaniolul a obtinut a 11-a victorie din 12 posibile in acest sezon. Pilotul de la Repsol Honda a avut un start ezitant in Marele Premiu al Marii Britanii. Din start a pornit bine si Jorge Lorenzo, care s-a instalat pe pozitia de lider. Totusi acesta nu a rezistat, si a pierdut sefia cu 7 tururi inainte de finis, atunci cand a fost depasit de Marc Marquez.

 

La final, Marquez l-a devansat pe Lorenzo cu doar 7 zecimi de secunda. Dupa succesul de aseara, Marquez a egalat recordul multiplului campion mondial, Valentino Rossi. Italianul reusea in 2005, cele mai multe victorii intr-un sezon - 11. Totusi Marquez mai are 6 etape pentru a depasi recordul lui Rossi. Tot ieri italianul a avut de furca in a-si adjudeca pozitia a treia de pe circuitul de la Silverstone.

 

Valentino Rossi a fost in cele din urma mai bun decat Dani Pedrosa si Andrea Dovizioso. Dupa cea de-a 12-zecea etapa, Marquez si-a marit avantajul in fruntea clasamentului mondial, avand 288 de puncte, in timp ce Pedrosa, ocupantul locului doi are doar 199 de puncte, iar Rossi cu inca 10 puncte mai putin.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: Marc Marquez, moto gp, marea britanie,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑