Spectacol in Campionatul Spaniei. Real Madrid, batuta de Real Sociedad, dupa ce a condus cu 2 la 0



01 сентября 2014
Revenire spectaculoasa intr-un meci din Campionatul Spaniei. Real Sociedad a invins-o, acasa, pe Real Madrid, cu scorul de 4 la 2, desi a fost condusa cu 2 la 0. Intre timp, FC Barcelona a devenit lider autoritar al competitiei.


Real Madrid a inceput fantastic meciul de pe stadionul Anoeta. Dupa 11 minute galacticii conduceau deja cu 2 la 0, gratie golurilor lui Ramos si Bale.


Dusul rece din debutul meciului i-a trezit pe gazde. Pana la sfarsitul primei reprize, Real Sociedad a reusit sa reduca din diferenta, prin Martinez, iar apoi sa egaleze, prin Zurutuza, care s-a ciocnit cu Marcelo la faza golului. 


Dupa pauza, oaspetii au continuat  jocul dezastruos in defensiva. Acelasi Zurutuza i-a adus pe basci in avantaj, la capatul unei combinatii superbe. In minutul 75, Vela a inscris inca un gol in poarta madrilenilor, in urma unui corner. Real Sociedad a castigat meciul etapei a 2-a cu Real Madrid, scor 4 la 2, si a obtinut primele puncte in noul sezon.

 

Liderul Campionatului Spaniei este FC Barcelona, care e singura echipa cu 6 puncte, dupa 2 etape. Catalanii au invins greu, in deplasare, gruparea Villarreal, cu 1 la 0. Sandro a marcat singurul gol, in minutul 82. Barca este urmata, in clasament, de 5 echipe, care au cate 4 puncte la activ: Valencia, Celta, Sevilla, Granada si Atletico Madrid.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: real madrid, real sociedad, campionatul spaniei,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑