Juventus Torino a debutat cu dreptul la Campionatul Italiei. Cum a batut formatia Chievo



01 сентября 2014
Juventus Torino, campioana Italiei din ultimii 3 ani, a debutat cu dreptul in noul sezon. In primul meci a trecut cu 1 la 0 de Chievo.

 

Fara veteranul de baza, Andreea Pirlo, care este accidentat, Juventus a preluat conducerea in partida jucata in deplasare cu Chievo, inca in minutul 7. A fost un autogol al lui Biraghi. 

 

Arturo Vidal putea majora avantajul 9 minute mai târziu, dar Cesar a respins din fata liniei portii. La faza imediat urmatoare, chilianul a lovit bara. Finalul primei reprize a mai adus doua bare pentru Batrana Doamna. Mai intai, Tevez a ratat tinta, dupa care Caceres a avut si el ghinion. Aflat la debutul in Serie A, Kingsley Coman, in varsta de 18 ani, a trecut pe langa gol in primul minut al reprizei secunde.

 

Cea mai mare ocazie a gazdelor a venit in minutul 77, insa sutul lui Maxi Lopez a fost blocat bine de Buffon.A debutat cu o victorie in prima etapa si formatia AS Roma. Romanii au invins cu 2 la 0 in derby-ul cu Fiorentina. Mai intai in prima repriza s-a remarcat Nainggolan, iar scorul final a fost stabilit in prelungiri de Gervinho.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: Juventus Torino, campionatul italiei, meci de fotbal,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑