Eliminare SOC pentru Simona Halep in turul 3 la US Open. Cum a pierdut meciul cu o jucatoare croata



01 сентября 2014
Eliminare soc pentru Simona Halep in turul 3 la US Open. Romanca, numarul 2 mondial, a pierdut meciul cu jucatoarea croata Mirjana Lucic-Baroni, care ocupa locul 121 in top. In acelasi timp, Maria Sharapova s-a calificat in optimile ultimului turneu de Mare Slem al anului.

 

Halep a jucat de la egal la egal cu Lucic-Baroni in primul set, insa l-a pierdut la tie-break, cu 6 la 7. In partea secunda jucatoarea croata, in varsta de 32 de ani, si-a dominat adversara, care este cu 10 ani mai tanara. Lucic-Baroni s-a impus cu 6 la 2 si a avansat in optimile de finala. AMBIANTA Rusoaica Maria Sharapova, care a cucerit trofeul la US Open, in 2006, a intalnit-o pe Sabine Lisicki, din Germania.

 

Sharapova, numarul 6 mondial, a castigat meciul cu scorul de 6 la 2 si 6 la 4.

 

In etapa urmatoare a turneului masculin a avansat unul din favoritii competitiei, Roger Federer. Elvetianul, care a triumfat la US Open 5 ani la rand, intre 2004 si 2008, a trecut de australianul Sam Groth, cu triplu 6 la 4. Fondul total de premiere al competitiei de la New York depaseste suma de 38 milioane de dolari.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: Simona Halep, eliminare, us open,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑