Chelsea se distreaza in Campionatul Angliei. Cum a obtinut a treia victorie consecutiva



01 сентября 2014
Chelsea face legea in Anglia, are 3 victorii consecutive, in timp ce alte favorite s-au impiedicat. Campioana Manchester City a pierdut de la Stoke, iar Manchester United a scos doar o remiza cu noupromovata Burnley.

 

Tehnicianul Jose Mourinho a castigat mereu campionatul, dupa al doilea sau sezon la o echipa. S-a intamplat la Porto, la Chelsea, la Inter si la Real Madrid, iar acum portughezul spune ca va fi la fel si acum, cand este la al doilea mandat al sau pe Stamford Bridge. Dupa trei etape in Premier League, Chelsea are maximum de puncte.

 

Doar Swansea mai are 9 puncte din 9, dar nimeni nu crede ca galezii vor putea tine pasul cu aristocratii. Aseara Chelsea a demolat-o in deplasare cu 6 la 3 pe Everton. Dupa primele trei minute, londonezii aveau deja 2 la 0, prin golurile lui Diego Costa si Ivanovic. A fost o nebunie de meci. Daca la pauza a fost 2 la 1, in partea secunda s-a inscris de alte 6 ori.

 

Diego Costa a marcat al doilea sau gol si are deja 4 reusite, dupa primele 3 etape. Surpriza rundei a oferit-o ieri noupromovata Burnley, care a rezistat in fata presiunii puse de Manchester United si a remizat 0 la 0. Un alt rezultat soc vine de la campioana Manchester City, care a pierdut pe teren propriu cu 0 la 1 de la Stoke. Eroul oaspetilor a fost Mame Biram Diouf, marcatorul singurului gol.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: chelsea, campionat anglia, manchester united,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑