AC Milan isi intareste atacul inainte de noului sezon. Vezi ce jucator a imprumutat de la Chelsea



01 сентября 2014
AC Milan isi intareste atacul inainte de startul noului sezon. Formatia italiana l-a imprumutat de la Chelsea pe spaniolul Fernando Torres.

 

AC Milan a avut un sezon 2013-2014 dezastruos, a incheiat campionatul abia pe locul 8 si in stagiunea curenta nu va juca in cupele europene.

 

In plus, milanezii l-au pierdut in aceasta vara pe Mario Balotelli, transferat la Liverpool. Astfel, pentru a intari ofensiva, de la Celsea a fost adus Fernando Torres sub forma de imprumut, pe un termen de 2 ani. La sfarsitul arendei, jucatorul va putea ramane la clubul milanez, intrucat contractul lui cu Chelsea, la acel moment, va expira.

 

Fernando Torres, in varsta de 30 de ani, si-a inceput cariera la Atletico Madrid, in 2001, cind avea doar 17 ani. El s-a transferat la FC Liverpool in 2007, unde a jucat pana in ianuarie 2011. Atunci cormoranii au acceptat oferta de 50 de milioane de lire sterline a echipei Chelsea.

 

Cu londonezii Torres a cucerit Cupa Angliei, Liga Campionilor si Liga Europei. Cu nationala Spaniei fotbalistul a castigat doua campionate europene si Cupa Mondiala.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: AC Milan, chelsea, fernando torres,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑