Romeo Surdu face spectacol in Campionatul Moldovei. Cum a reusit cel mai rapid hat-trick din istoria Diviziei Nationale



01 сентября 2014
Romeo Surdu face spectacol in Campionatul Moldovei. Atacantul roman al echipei Milsami a reusit, in meciul cu Dinamo-Auto, unul din cele mai rapide hat-trick-uri din istoria Diviziei Nationale. El a inscris 3 goluri in doar 8 minute. Formatia din Orhei a obtinut o victorie categorica, cu scorul de 6 la 0. Intre timp, FC Tiraspol a egalat la puncte liderul Dacia Chisinau.

 

Milsami s-a distrat in meciul cu Dinamo-Auto, jucat la Complexul Sportiv Raional din Orhei. In minutul 19, Gheorghe Andronic a deschis scorul, pentru ca in cateva momente sa inceapa festivalul de goluri al lui Romeo Surdu. Fostul atacant al echipei Steaua Bucuresti a inscris de 3 ori, in minutele 22, 25 si 30.

 

Imediat dupa pauza Milsami a marcat alte 2 goluri, aproape identice. Adil Rhaili si Constantin Iavorschii au inscris in urma unor cornere. Milsami a castigat clar intalnirea, scor 6 la 0, si, dupa 5 meciuri jucate, a urcat pe locul 5 in campionat, cu 8 puncte. Dinamo-Auto este ciuca batailor in noul sezon.

 

Formatia din stanga Nistrului a pierdut toate cele 6 meciuri jucate, a incasat 26 de goluri si a marcat doar unul, fiind clasata pe ultimul loc. Tot ieri, FC Tiraspol a remizat, acasa, cu Veris Chisinau, scor 1 la 1. Oaspetii au marcat deja in minutul 4, prin Petru Racu, din penalty. Gazdele au fost salvate de Oleg Molla, in prelungiri.

 

FC Tiraspol a acumulat 13 puncte, dupa 6 partide, si imparte acum primul loc in campionat cu Dacia Chisinau, care, insa, are un meci mai putin jucat. Veris, dupa 5 meciuri disputate, ocupa locul 3, cu 10 puncte la activ. Intr-o alta partida, jucata ieri, Zarea a invins-o, cu 3 la 2, pe FC Costuleni.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: divizia nationala, campionatul moldovei, Romeo Surdu,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑