Dueluri superbe in grupele Ligii Campionilor. FC Liverpool revine dupa o pauza de 5 ani si se va intalni cu Real Madrid



01 сентября 2014
Dueluri superbe in grupele Ligii Campionilor. FC Liverpool, care a revenit in competitie dupa o pauza de 5 ani, va intalni detinatoarea titlului Real Madrid. Noul sezon va avea si o grupa a mortii.

 

FC Liverpool, de 5 ori castigatoare a Ligii Campionilor, nu a mai jucat in grupe din anul 2009. Vicecampioana Angliei va evolua in grupa B, unde va avea dueluri infernale cu Real Madrid, care in luna mai a cucerit al 10-lea trofeu. Alaturi de cele 2 echipe vor juca elvetienii de la Basel si formatia bulgara Ludogoret, care a eliminat-o, in play-off, pe Steaua Bucuresti.

 

Grupa E poate fi numita grupa mortii, din ea facand parte Bayern Munchen, detinatoare a 5 trofee, campioana Angliei Manchester City, campioana Rusiei TSKA si vicecampioana Italiei AS Roma. Va prezentam acum toate grupele noului sezon al Ligii Campionilor.  

 

Tot ieri, la tragerea la sorti, Cristiano Ronaldo a fost desemnat cel mai bun jucator al sezonului trecut al Ligii Campionilor. Portughezul a marcat in stagiunea precedenta 17 goluri, record al competitiei. Astazi, a avut loc si tragerea la sorti pentru cea de-a doua competitie intercluburi ca valoare, Liga Europa.

 

Astfel Astra Giurgiu a cazut in grupa D, alaturi de Celtic, Salzburg si Dinamo Zagreb, iar Steaua Bucuresti se va duela in grupa J, cu echipele Dinamo Kiev, Rio Ave si Aalborg.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: real madrid, liga campionilor, fc liverpool,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑