Scandal la Speia! Suporterii echipei Zimbru, opriti de politisti in drum spre stadion. S-a iscat o bataie. VIDEO



01 сентября 2014

Au iesit scantei la propriu, dupa un nou meci dintre Dacia si Zimbru. Fanii galben-verzilor s-au luat la bataie cu politistii, care i-au oprit in drum spre stadion. Autocarul si cele cateva masini cu suporteri au fost blocate langa satul Speia din Anenii Noi. Fanii au reusit sa ajunga in cele din urma la meci, insa nu l-au privit din tribune ci printre gard. Accesul pe stadion le-a fost interzis de catre o agentie de paza angajata de cei de la Dacia.

 

Incidentul s-a produs cu aproximativ o ora si jumatate inaintea partidei dintre Dacia si Zimbru, din campionatul Moldovei. Suporterii sustin ca le-a fost blocat drumul iar soferilor le-au fost luate actele

 

Sergiu, FAN ZIMBRU CHISINAU: “ Au venit "Bercut-ul", flacaii astia care stau in partea stanga si ne-au ingradit accesul nostru. Dupa care au venit si fortele speciale Fulger si ne-au interzis. Dupa aproape o ora de circ, ma rog noi ne-am asezat jos acestia ne-au ridicat. Pe vreo doi i-au luat la batut, asta-i politia noastra, asta-i realitatea ”

 

Dupa ce au fost opriti din drum de catre fortele de ordine si angajatii firme de paza, fanii Zimbrului au ajuns intr-un final la stadion, dar ghinion si acolo.

 

Sergiu, FAN ZIMBRU CHISINAU: “ Dupa o ora iaca am ajuns aici, iar tovarusul Sishanov nu vrea sa ne dea voie inauntru. Sustinem echipa de aici. ”


Fanii Zimbrului au urmarit meciul printre gard, scandand si sustinand echipa chiar si de acolo. Acestia au facut si un show pirotehnic.


Din cauza fumului dens, la un moment dat, fanii galben-verzilor nici nu se vedeau de dupa gard. Asa ca imediat au intervenit fortele de ordine care au  interzis accesul pe teritoriul stadionului, punand un lacat la poarta.  Suporterii si-au sustinut echipa favorita pana la sfarsitul meciului.


Oficialii celor de la Dacia au declarat ca agentia de paza a fost angajata de ei pentru a evita incidentele in timpul meciului.  Mai mult vice-presedintele echipei, Ruslan Kmit a declarat ca de fapt sefii Zimbrului sunt cei care au decis sa joace meciul fara suporteri.

 

Ruslan KMIT, VICE-PRESEDINTE DACIA CHISINAU: “ Clubul de fotbal Zimbru ne-a trimis joi seara o scrisoare prin care ne înştiinţa că nu va avea suporteri la meci. Astfel sectorul lor este gol. ”

 

Totodata vicepresedintele Daciei a explicat si de ce stadionul a fost impanzit de politisti.

 

Ruslan KMIT, VICE-PRESEDINTE DACIA CHISINAU: " Ei păzesc teritoriul privat, pentru desfăşurarea paşnică a meciului din campionatul Moldovei. La ultimile două partide la care au fost Zimbru, aici au fost haos. A fost bătaie, pirotehnică, totul. Am avut de suferit, am plătit şi amenzi. Clubul de fotbal Zimbru, conducerea nu vrea să răspundă pentru suporterii lor, de ce atunci noi trebuie ? " 

 

Astazi Zimbru  a postat pe pagina oficiala de pe facebook scrisoarea care a trimis-o Daciei in care se spune ca nu organizeaza sosirea suporterilor la meci. Acesta nu este primul caz cand suporterilor Zimbrului le este ingradit accesul la un meci. Un caz asemenator a avut loc si  in sezonul trecut, la o partida dintre cele doua rivale. Atunci au avut loc incidente pe stadion, dar si dupa meci. Ieri derby-ul dintre Dacia si Zimbru s-a incheiat nedecis, scor 0 la 0.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: Zimbru Chisinau, dacia chisinau, divizia nationala,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑