Şoc la US Open! Maria Şarapova a fost învinsă în optimile de finală de către daneza Caroline Wozniacki



01 сентября 2014

 

Încă un şoc la US Open! Nu trece nicio zi fără surprize de proporţii pe tabloul feminin de la US Open. După ce au fost eliminate prematur din competiţie aşa tenismene ca Simona Halep sau Petra Kvitova, a venit rândul unei alte sportive de top să părăsească concursul.

Rusoaica Maria Şarapova a fost învinsă în optimile de finală de către Caroline Wozniacki, într-un meci care a durat două ore şi 39 de minute. Wozniacki a câştigat primul set cu 6-4, l-a pierdut pe al doilea cu 2-6, iar în decisiv s-a impus la fel cu 6-2.

Tenismena din Serbia, Jelena Jankovic a părăsit şi ea competiţia după ce a fost învinsă de către elveţianca Belinda Bencic, scor 7-6, 6-3.

La masculin, Roger Federer nu a avut emoţii împotriva spaniolului Marcel Granollers. După ce a pierdut primul set cu 4-6, elveţianul şi-a intrat în ritm şi a câştigat următoarele trei seturi cu acelaşi scor, 6-1.

Gilles Simon, care l-a eliminat pe Radu Albot în primul tur de la US Open, s-a calificat în sferturile de finală, după ce l-a învins surprinzător pe un alt favorit, spaniolul David Ferrer, scor 6-3, 3-6, 6-1, 6-3.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑