Sandu despre oferta lui Pițurcă: ”Cineva din țară i-a transmis interesul arabilor”



01 сентября 2014

 

**VIDEO** Sandu despre oferta lui Pițurcă: ”Cineva din țară i-a transmis interesul arabilor”

Deși ieri presa arabă susținea că Victor Pițurcă va semna cu Al Ittihad, iar astăzi selecționerul a negat orice contact cu șefii grupării din Arabia Saudită, fostul președinte al FRF, Mircea Sandu, a făcut ceva mai multă lumină în acest caz.

„Eu am vorbit azi cu Pițurcă și l-am întrebat despre oferta de la arabi. I-am zis că trebuie să anunțe dacă are ceva sigur, pentru că ține lumea cu sufletul la gură. Mi-a zis că nu are nimic, că a venit un băiat de aici din țară, care i-a spus că ar fi interesați arabii, dar că nu a vorbit direct cu ei, nu a negociat nimic. Mi-a zis că șansele sunt de 1%”, a explicat Mircea Sandu, în direct, la emisiunea ”Fotbal Club”, de la Digi Sport 1.

Cu toate acestea, ”Nașul” nu crede că iese fum fără foc și susține că și-ar dori ca Pițurcă să plece de la echipa națională.

”Probabil că e în tatonări. Cred că nu pleacă Pițurcă nicăieri momentan. Eu aș vrea să plece, ca să plătească clauza, să mai crească bugetul federației. E aceeași clauză ca și cea pe care trebuie s-o plătească FRF dacă-l dă afară. E reciprocă”, a mărturisit fostul președinte al Federației Române de Fotbal.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑