Dan Petrescu: ”Dacă i se va da încredere lui Costel Gâlcă, Steaua va lua titlul!”



01 сентября 2014

 

**VIDEO** Dan Petrescu: ”Dacă i se va da încredere lui Costel Gâlcă, Steaua va lua titlul!”

Chiar dacă a pierdut calificarea în grupele UEFA Champions League, Dan Petrescu e convins că Steaua va câștiga campionatul în Liga 1 și în acest sezon. Mai ales după ”repatrierile” lui Bourceanu, Rusescu și Papp. Asta deși nu este foarte încântat de revenirile jucătorilor care nu s-au impus în străinătate.

”Să sperăm că nu se întorc și Gardoș și Chiricheș. Mă uimește că au revenit, sunt jucători valoroși, nu înțeleg de ce nu au reușit să se impună la cluburile lor. Jucătorii care nu joacă e foarte greu să revină la nivelul la care au fost, mă refer la amândoi, la Rusescu și Bourceanu, că au stat foarte mult. Va fi foare greu pentru ei, dacă vor juca sub nivel, ați văzut ce au pățit cei mai buni jucători ai Stelei, Chipciu, de exemplu, la meciul cu Ludogorets. Fanii nu așteaptă”, a declarat ”Bursucul”, în direct, prin telefon, la emisiunea ”Fotbal Club”, de la Digi Sport.

Petrescu are încredere în continuare în Costel Gâlcă, despre care spune că se descurcă mai bine decât se aștepta la Steaua.

„Gâlcă a avut rezultate peste ce mă așteptam eu. Eu mă așteptam să aibă rezultate mai slabe, mai ales că venea după Reghe, au plecat și mulți jucători... Acum, însă, lotul e mai echilibrat, și cred că Steaua e favorită la câștigarea campionatului.

Era normal să fie criticat Gâlcă. E normal la Steaua să fii atacat, Gâlcă a pierdut doar două meciuri și e criticat încontinuu. Dar oricine ar fi fost în locul lui, ar fi fost la fel.

Sunt convins că dacă i se va da credit, va câștiga și el campionatul la vară”, a precizat Dan Petrescu.

”Eu nu știu care e situația cu vârfurile. Dacă e Keșeru Lemnaru și Rusescu, cred că stau foarte bine în ofensivă. Tănase, Chipciu, Popa, Sânmărtean... Au soluții.. Au venit și în apărare Luchin, Papp... Sunt favoriți cerți la câștigarea campionatului”, crede ”Bursucul”.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑