Mircea Sandu: ”Cu Grecia, circumstanțele sunt în favoarea noastră!” Atuurile "tricolorilor"



01 сентября 2014

 

**VIDEO** Mircea Sandu: ”Cu Grecia, circumstanțele sunt în favoarea noastră!” Atuurile

Mircea Sandu, fostul președinte al Federației Române de Fotbal, crede că România are prima șansă în fața Greciei și a explicat care sunt avantajele naționalei lui Pițurcă în fața trupei lui Ranieri în preliminariile Euro 2016.

”Nu prea aș vrea să comentez selecția lui Pițurcă, pentru că nu mă mai pricep. Am ieșit din sfera asta. O să avem un meci foarte greu, pentru că deși avantajele ar fi de partea noastră, ei au participat la Mondiale. E adevărat că au început campionatul destul de târziu, au niște jucători care nu prea joacă la echipele din străinătate sau s-au transferat destul de târziu. Noi avem o continuitate a antrenorului spre deosebire de ei, care știe să explice jucătorilor ceea ce dorește de la ei”, a explicat ”Nașul” în direct, prin telefon, în emisiunea ”Fotbal Club” de la Digi Sport.

Un alt avantaj al României, în viziunea lui Mircea Sandu, este că partida de duminică, 7 septembrie, din Grecia, se va juca fără spectatori.

”Când e vorba de accidentări, de transferuri, de jucători care nu joacă la echipe de club, nu mai e problema antrenorilor de la echipele naționale. Trebuie să se descurce, la fel ca Ranieri, care vine cu un alt sistem, cu o altă filosofie de joc. Avem încă un avantaj: că se joacă fără spectatori. E influențat jucătorul din punct de vedere psihic. Circumstanțele sunt în favoarea noastră”, a mai explicat fostul președinte al FRF.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑