Dan Petrescu: "Dacă veneau Rusescu, Papp și Luchin mai devreme, Steaua nu pierdea cu Ludogorets!"



01 сентября 2014

 

Deși a trecut aproape o săptămână de la partida de coșmar disputată de Steaua la Sofia, împotriva lui Ludogorets (0-1, 5-6 VIDEO AICI), deznodământul barajului UCL este proaspăt în mintea oamenilor importanți din fotbalul românesc.

Într-o intervenție telefonică avută în cadrul emisiunii "Fotbal Club", Dan Petrescu a rememorat duelul cedat de echipa sa de suflet împotriva campioanei din Bulgaria: "Am văzut meciul. Eram în cameră, în Qatar, și m-am uitat. E foarte greu să pierzi așa, au rezistat până în minutul 90 și au pierdut așa..."

Fostul jucător din Ghencea consideră că trecutul dinamovist al lui Moți i-a dat energia necesară pentru performanțele realizate în poarta lui Ludogorets.

"Sincer, când l-am văzut pe Moți că ghicește tot timpul unde trag jucătorii steliști, m-am gândit că va apăra. E clar că are instinct, cred că a mai stat în poartă la antrenamente, că se vedea că știe ce face. Clar că a avut de-a face și faptul că e dinamovist. Se gândea clar că el reprezintă Dinamo și joacă cu Steaua.", a spus fostul membru al Generației de Aur.

Dan Petrescu se bucură pentru transferurile realizate în ultima perioadă de Steaua, însă este convins că dacă ele ar fi fost realizate mai devreme, campioana României ar fi jucat în UEFA Champions League.

"Dacă veneau Rusescu, Papp și Luchin înainte, nu văd cum ar fi putut să piardă cu Ludogorets. Și așa mi s-a părut Steaua echipa mai bună, dar la penaltyuri e posibil orice.

Nu știu unde e tragedia că a fopst eliminată. Steaua are jucători normali, nu vedete din Italia, Franța, Spania... Avem fix acele rezultate pe care le merităm. Numai Chipciu dacă ar fi jucat, sunt convins că ar fi făcut diferența.", a declarat antrenorul român.

"Bursucul" deplânge lipsa celei mai importante competiții de pe terenurile din țara noastră, însă consideră că acest lucru ar putea reprezenta și un avantaj pentru Steaua:

"E păcat pentru România că nu mai vedem meciuri în Champions League pe viu. În Europa League are șanse mai mari decât ar fi avut în Champions League.", a conchis Dan Petrescu.

 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑