Dan Petrescu mai visează la echipa națională: ”Mai întâi ar trebui să mă vrea cineva!”



01 сентября 2014

 

**VIDEO** Dan Petrescu mai visează la echipa națională: ”Mai întâi ar trebui să mă vrea cineva!”

Dan Petrescu a început bine campionatul în Qatar, având patru puncte după două meciuri pe banca lui Al Arabi. Cu toate astea, ”Bursucul” tânjește încă după postul de selecționer al echipei naționale.

”Am început bine, am făcut patru puncte în două meciuri. Puteam avea șase, dar suntem mulțumiți cu ce am făcut”, a declarat Dan Petrescu, în direct, prin telefon, la emisiunea ”Fotbal Club” de la Digi Sport.

”Pe mine tot timpul m-a interesat să vin la națională. Dar trebuie să și pot, și să mă și vrea cineva”, a mai spus ”Bursucul”, întrebat dacă nu vrea să vină la lotul național, în cazul în care Victor Pițurcă va da curs vreunei oferte din Arabia Saudită.

”Orice e posibil. Speculații nu pot să fac, dar sunt convins că Pițurcă a mai avut oferte și înainte. Românii au avut rezultate în Golf și sunt foarte căutați aici. Nu e ușor să antrenezi în fotbalul arab, de două luni sunt în Golf și acum înțeleg și problemele pe care le aveau antrenorii români acolo.

Dar de-aia au reușit antrenorii români acolo, că au reușit să treacă peste toate. Suntem mai balcanici, așa, și înțelegem problemele lor”, a spus Dan Petrescu.

Cu toate acestea, antrenorul lui Al Arabi crede că România are prima șansă în meciul cu Grecia, din preliminariile Euro 2016.

”Eu zic că putem să luăm 6 puncte cu Grecia, avem jucători mai buni decât grecii, dar ne trebuie și o echipă. Și când ne-au eliminat, noi aveam jucători mai buni”, a conchis Petrescu.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑