Radamel Falcao va juca în Premier League. AS Monaco l-a împrumutat pe fotbalist la Manchester United pentru un an



01 сентября 2014

 

Radamel Falcao va juca în următorul sezon în Premier League. Presa din Anglia anunță că AS Monaco l-a împrumutat pe Falcao la Manchester United pentru un an. În timp ce Falcao va juca pe „Old Trafford”, „Diavolii” l-au împrumutat pe Chicharito Hernandez la Real Madrid.

Conform francezilor de la L' Equipe, Radamel Falcao va fi împrumutat de către gruparea franceză AS Monaco la Manchester United pentru următorul sezon contra sumei de 10 milioane de euro. Totodată, "diavolii-roşii" vor putea să-l transfere vara viitoare pe columbian,  în schimbul a 55 milioane de euro.

Presa din Anglia scrie că atacantul columbian va fi plătit cu 250 de mii de euro pe săptămână, ceea ce înseamnă 12 milioane de euro pe an. Falcao a mai fost dorit în această vară de Real Madrid, Juventus Torino, Arsenal și Manchester City.

Falcao a jucat doar un an pentru AS Monaco, grupare care l-a transferat în vara trecută de la Atletico Madrid, pentru 60 de milioane de euro. În acest sezon a reuşit două goluri în 3 partide jucate pentru monegasci.

Englezii i-au făcut deja loc în echipă lui Falcao. Aceștia l-au împrumutat pe mexicanul Javier Hernandez la Real Madrid pentru un sezon. Chiar dacă l-au dorit atât de mult pe Chicharito, cel mai probabil madrilenii îl vor ține pe acesta pe banca de rezerve, titular incontestabil în atacul madrilenilor fiind Karim Benzema.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑