Contre între foștii câștigători ai Cupei Campionilor cu Steaua: ”Palmaresul e la Armată. O să vedeți”



01 сентября 2015

**VIDEO** Contre între foștii câștigători ai Cupei Campionilor cu Steaua: ”Palmaresul e la Armată. O să vedeți”

Disputa dintre clubul condus de Gigi Becali şi cel al Armatei îi pune în tabere diferite pe doi foşti câştigători ai Cupei Campionilor. Tudorel Stoica şi Helmuth Duckadam au opinii diferite despre posesoarea palmaresului care a făcut celebru echipa roş-albastră.

Palmaresul Stelei este disputat de foştii campioni de la Sevilla. Căpitanul roş-albaştrilor din anii '80, Tudorel Stoica, susţine că doar Clubul Sportiv are dreptul de a se lăuda cu performanţele din trecut. În schimb, Helmuth Duckadam îi cere lui Gigi Becali să lămurească situaţia.

„Nu zic că Becali a luat fraudulos Steaua, n-a fost fraudulos, dar eu nu pot să vă explic acum dumneavoastră, într-o emisiune, cum s-a produs acea trecere a lui FCSB la Gigi. Îl informez pe Duckadam că palmaresul... că a fost mințit și că palmaresul se află la Armată. Și o să vedeți că sută la sută este așa, pentru că știu sigur”, a declarat Tudorel Stoica, fostul căpitan al Stelei '86.

„Eu așa știu... Îi rog atât pe Argăseală, cât și pe patron, să clarifice foarte clar, să știm toți despre ce e vorba”, a răspuns Duckadam.

Finanţatorul Stelei nu este îngrijorat de acţiunile din ultima perioadă ale Clubului Sportiv al Armatei și anunță o conferință de presă astăzi, marți, 1 septembrie, de la ora 14:00, transmisă ÎN DIRECT de Digi Sport 3.

Eu știu că așa scrie în acte, palmaresul e la noi. Dacă aveau palmares, începeau din Liga 1, nu din divizia D. O să vedeți la conferință că palmaresul și istoria sunt ale mele. Păi ce? actele mele vizate de judecător nu mai sunt bune? Eu vorbesc pe acte și știu că palmaresul este la noi. Dar nu trebuie neapărat să spun eu, asta e logic. De ce? Pentru că citiți în DEX, palmares înseamnă continuitatea unei activități sportive”, a declarat Becali.

Gigi Becali a preluat Steaua în 2003. De atunci, roş-albaştrii au cucerit zece trofee: cinci titluri, două Cupe, două Supercupe şi o Cupă a Ligii.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑