Cristian Lopez îi calcă pe urme lui Tade: "Una dintre cele mai bune seri ale mele"



01 сентября 2015

 

**VIDEO** Cristian Lopez îi calcă pe urme lui Tade:

Cristian Lopez va fi noul nostru golgheter, au prins curaj cei de la CFR Cluj, după tripla spaniolului din meciul de pe teren propriu cu FC Botoşani, câştigat cu 3-1. De cealaltă parte, oaspeţii au acuzat la final arbitrajul - susţin că se impunea eliminare la Camora, în minutul 30.

Lopez a fost eroul partidei CFR Cluj - FC Botoşani, care a încheiat etapa a noua din Liga 1. Atacantul spaniol, care a trecut şi pe la echipa secundă a celor de la Real Madrid, a semnat primul hat-trick din actuala ediţie a campionatului.

Ibericul marcase şi în victoria cu 1-0 în faţa Petrolului, din runda a şasea, şi l-a făcut deja uitat pe Gregory Tade, plecat la Steaua.

"Cristian trebuie să rămână cu picioarele pe pământ. Au trecut doar nouă jocuri, mai e mult de jucat. Trebuie să se pregătească în continuare cum a făcut-o până acum şi sunt convins că va mai înscrie", a declarat tehnicianul clujenilor, Francisc Dican, la finalul partidei.

Jucătorul de 26 de ani susţine că a trăit una dintre cele mai bune seri ale carierei.

"E posibil să fie una dintre cele mai bune seri ale mele. Sunt într-un campionat puternic, în Liga 1, şi sunt trei goluri importante pentru mine.

Cel mai important e că am câştigat cele trei puncte. Munca mea a fost răsplătită, mă bucur că am reuşit cele trei goluri, dar cel mai important lucru rămâne victoria echipei.

Sunt foarte fericit. Pentru un atacant e important să marcheze. E important pentru mine, pentru echipă", a spus Cristian Lopez.

Oaspetii au acuzat la final arbitrajul. La golul doi al lui Cristian Lopez, mingea a fost împinsă cu mână de colegul său Jakolis. La penalty-ul din care FC Botoşani a redus din handicap, a fost de asemenea un moment contestat.

"Chiar eu i-am mişcat mingea la acea fază lui Martinus. El a şutat la poartă şi am văzut foarte bine. Mingea l-a lovit în mână pe Camora şi eu cred că se impunea şi cartonaş roşu acolo", a spus Vaşvari.

"În mod normal, dacă se acorda penalty trebuia şi eliminare, dar nu e treaba mea, nu eu analizez aceste aspecte", a adăugat antrenorul vizitatorilor, Leo Grozavu.

Camora s-a apărat, însă: "Ei nu au văzut că am dat cu capul, cu capul a fost. Dacă dai penalty, poţi să dai roşu, dar a fost cu capul".

Galbenul încasat de Camora cu FC Botoşani îl va ţine pe tuşă pe portughez la meciul din etapa viitoare, cu Dinamo.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑