Explicaţia pentru neconvocarea lui Stanciu: "Era greu, cu Budescu şi Sânmărtean acolo"



01 сентября 2015

 

**VIDEO** Explicaţia pentru neconvocarea lui Stanciu:

Forma şi rezultatele slabe ale Stelei se reflectă şi în numărul jucătorilor roş-albaştri care au fost convocaţi de Anghel Iordănescu pentru "dubla" cu Ungaria şi Grecia, din 4 şi 7 septembrie, din preliminariile Euro 2016.

Campioana are doar trei reprezentanţi la lot - Adi Popa, Alex Chipciu și pe Paul Papp -, iar alegerile lui Iordănescu au dat naştere la discuţii. Chipciu şi Papp s-au numărat printre marile dezamăgiri ale sezonului, în timp ce Nicuşor Stanciu, care trece printr-o perioadă foarte bună, nu a fost chemat.

Preşedintele de imagine al Stelei, Helmuth Duckadam, nu este surprins de faptul că Papp şi Chipciu au fost convocaţi şi este convins că Stanciu va primi, mai devreme sau mai târziu, o şansă şi la naţională.

"Cunoscându-l pe Iordănescu, mă aşteptam să-i convoace pe Papp şi Chipciu, chiar dacă nu sunt într-o formă deosebită, pentru că au ajutat echipa naţională să aibă punctele pe care le are la ora actuală.

Stanciu are nişte realizări fantastice în ultima perioadă. dacă va continua în ritmul ăsta şi va juca toate cele 90 de minute, să facă ambele faze, sunt convins că pe viitor va fi chemat", a declarat Duckadam, la emisiunea "Fotbal Club", de la Digi Sport.

Oficialul stelist a găsit şi o explicaţie pentru care autorul golului victoriei din meciul cu Viitorul nu a fost selecţionat.

"Era greu să-l fi luat şi pe Stanciu, avându-i acolo şi pe Budescu, şi pe Sânmărtean. Să nu uităm că el a avut şi două săptămâni în care nu a jucat, fiind accidentat. Poate a contat şi asta", a spus Duckadam.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑