Latovlevici, sprijin surprinzător pentru Gigi Becali: "El a făcut totul la Steaua!" Primele impresii din Turcia



01 сентября 2015

 

**VIDEO** Latovlevici, sprijin surprinzător pentru Gigi Becali:

Iasmin Latovlevici (29 de ani) a semnat în această vară cu echipa turcă Genclerbirligi, unde este legitimat și Bogdan Stancu. Convocat la echipa națională de selecționerul Anghel Iordănescu, pentru partidele cu Ungaria și Grecia, Latovlevici a prefațat de pe aeroport duelul cu maghiarii și a vorbit despre primele sale impresii din Turcia.

"E un nou început pentru mine și sper, și-mi doresc să joc. Nu e nicio problemă de acomodare, e un stil diferit, un fotbal mai diferit ca la noi. La noi se încearcă mai mult să se paseze, dar e OK. Orașul pe care l-am nimerit e foarte frumos. Campionatul Turciei mi se pare destul de puternic

. Am jucat ultimul meci cu echipa care nu a pierdut, s-au jucat două etape, asta a fost a treia. A fost cam cea mai bună echipă. Antalyaspor, slăbuță, dar a fost un meci incredibil. Aici, dacă joci bine ești apreciat. Am pierdut două meciuri, acasa l-am pierdut pe primul și fanii ne-au încurajat, nu ne-au înjurat", a povestit Latovlevici.

Apoi, fostul fundaș al Stelei, de 3 ori campion al Ligii 1, a răspuns la întrebările referitoare la campioana României, care are parte de un sezon foarte dificil sub comanda lui Mirel Rădoi.

Pentru tine e un meci special cu Ungaria?
Nu neapărat, e un meci în care vreau să reprezint țara cât mai bine, dacă voi juca. Important e să nu pierdem, după aceea vom vedea. Nu contează că jucam cu Ungaria, se face prea mult tam tam pentru un meci cu ungurii, care sunt si vecini, eu nu am nicio problema cu ei.

Dacă nu era Gigi Becali unde era Steaua?
Practic, el a investit, tot ce a făcut Steaua în ultimii ani, totul a făcut el.

Credeai că nu vom avea nicio echipă în grupele europene?
Asta nu credeam, dar s-a întâmplat.

Poate să ia Steaua titlul și anul acesta?
Eu îmi doresc, acum vom vedea, fotbalul e imprevizibil. Despre Mirel am vorbit cu băieții de la Steaua, au spus că e un antrenor extraordinar, se înțeleg bine cu el, eu zic să nu fim atât de răi.

Meciul Ungaria - România este programat vineri, 4 septembrie, de la ora 21:45, pe Groupama Arena din Budapesta. Fazele VIDEO vor putea fi urmărite pe digisport.ro şi pe m.digisport.ro imediat după încheierea partidei. 


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑