Gigi Becali cere înapoi banii investiți în Ghencea: "Sunt milioane băgate acolo, dar eu sunt mic, n-am grade!"



01 сентября 2015

 

**Gigi Becali cere înapoi banii investiți în Ghencea:**

Patronul echipei Steaua, Gigi Becali, a susținut o amplă conferință de presă în cursul zilei de marți, în care a ținut să lămurească problema pe care o are cu CSA Steaua, entitate de stat care susține că deține palmaresul și istoria campioanei României.

În ultimele zile, Becali, care a adus acte doveditoare conform cărora echipa de fotbal îi aparține fără echivoc, a anunțat că e dispus să renunțe la Steaua, dar doar în anumite condiții: prima ar fi să își primească banii investiți de-a lungul ultimilor 10 ani în Ghencea.

"Eu m-am ținut de cuvânt. Am preluat datoriile de la Vamă, 900.000 de euro, am plătit la licitație toată tribuna oficială, am plătit nocturna. Conform înțelegerii, eu le-am făcut alea pentru că ei trebuiau să predea toată baza spre folosință. Am făcut de 3 milioane numai asfalt, că jucam în Liga Campionilor și mi-era rușine. Ce, eram nebun să dau 3 milioane să-l folosesc doar un an? Am pus gazon, am făcut teren sintetic de 800.000, l-am lăsat acolo. Am făcut nocturnă, 800.000, am lăsat-o acolo! Păi eu am investit milioane în infrastructura de acolo (n.r. în Ghencea). Ele devin proprietatea statului, dar eu le-am făcut cu gândul că le folosesc eu, nu cu gândul că ei sunt hoți și te dau afară. Te-am păcălit, ți-am luat banii, de ce? Că eu sunt tare. Bine, mă. Ești tu tare, dar nici eu nu sunt moale.

Eu am făcut investițiile, ia dă-mi tu banii acum! Nu s-a ținut cont. Am plecat, am acceptat și asta, că sunt mic, n-am grad eu. Și ei au grad. Am acceptat toate. Acum vin și spun și eu: dacă Primăriile fac stadioane, pentru ce le fac? Le fac ca să joace fotbal pe ele, nu le fac de altceva. Pentru public, pentru oameni. Eu vin, fac stadioan, investesc in el, ieși afară! Numai mie se întâmplă. La Dinamo văd că nu e problemă, la Rapid văd că nu e problemă. Nu-i nimic, le suport și pe astea! Am adus 150 de milioane bani din Europa fără să vând nimic din patrimoniul României, un teren, o clădire, nimic. Doar din aer și spirit! Am plătit taxe 50 de milioane, taxe și impozite, eu, așa mic. Trebuie să mai recuperez 10 milioane de euro!", a declarat Gigi Becali, ÎN DIRECT la Digi Sport 1.

FC Steaua a fost acţionat în instanţă în 2011 de Clubul Sportiv al Armatei "Steaua" Bucureşti, care a cerut anularea mărcii înregistrate de gruparea din Liga 1. Tribunalul Bucureşti a respins această cerere, în 17 aprilie 2012, decizie menţinută de Curtea de Apel Bucureşti, în 20 decembrie 2013, însă ICCJ a dat dreptate clubului sportiv.

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a anulat, la 3 decembrie 2014, printr-o decizie irevocabilă, marca Steaua Bucureşti înregistrată de clubul lui Gigi Becali, în procesul intentat acestuia de Clubul Sportiv al Armatei.

 


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑