Despărțire emoționantă a lui Atletico de Raul Garcia! ”Ai făcut istorie! Hasta siempre capitan!”



01 сентября 2015

 

**VIDEO** Despărțire emoționantă a lui Atletico de Raul Garcia! ”Ai făcut istorie! Hasta siempre capitan!”

Dacă plecarea lui Iker Casillas de la Real Madrid s-a făcut pe ușa din dos, Atletico Madrid i-a arătat rivalei din capitala Spaniei cum se face o despărțirea de un jucător legendar al echipei. Plecarea lui Raul Garcia la Athletic Bilbao a fost evenimentul zilei de marți, 1 septembrie, pe Vicente Calderon.

Atletico i-a organizat o conferință de presă de despărțire emoționantă mijlocașului de 29 de ani, la care au participat mulți dintre coechipierii săi de la fosta echipă: Tiago, Gabi, Filipe Luis, Koke, Moya, Fernando Torres, Gamez.

”Este o zi în care suntem bucuroși că pleci la o mare echipă. A fost o mândrie să te avem printre noi atât de mult timp. Nu doar că ți-ai demonstrat calitatea ca fotbalist, ci și cea ca persoană. Oriunde mergi, suntem siguri că vei simți mereu acest tricou ca fiind al tău. Aici va fi mereu casa ta”, a declarat președintele lui Atletico, Enrique Cerezo.

></p><p>Apoi, un video cu cele mai frumoase momente ale carierei lui Raul Garcia la Atletico a fost proiectat în fața tuturor celor prezenți. Mijlocașul care a câștigat 7 trofee pe Vicente Calderon și-a luat la revedere de la familia Atletico vizibil emoționat: <em><strong>”Vreau să mulțumesc tuturor celor care au făcut posibil ca eu să joc la această echipă și să trăiesc momentele pe care le-am trăit. Îi mulțumesc și noului meu club pentru că-mi dă șansa să înfrunt o nouă provocare”</strong></em>.</p><p>Apoi, Enrique Cerezo, președintele clubului madrilen, i-a făcut cadou un tricou cu numărul 8 și cu mesajul: <em><strong>”Gracias, Raul”</strong></em> (Mulțumim, Raul!). <em><strong>”Acest număr pe care l-ai purtat va fi unul dintre numerele istorice ale acestui club”</strong></em>, a mai spus președintele lui Atletico.</p><p><img src=8 ani a jucat Raul Garcia la Atletico Madrid, câștigând 7 trofee

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑