Novak Djokovic l-a învins în primul tur la US Open pe brazilianul Joao Sousa



01 сентября 2015
foto: thepreserveatbayclub.com

Novak Djokovic şi Rafael Nadal s-a calificat în turul doi la US Open! Sârbul l-a învins pe Joao Sousa, iar Nadal l-a eliminat pe Borna Coric. Finalistul de anul trecut, Kei Nishikori a fost învins în primul tur de Benoit Paire.

Principalul favorit de la US Open, Novak Djokovic, a avut nevoie de doar 71 de minute pentru a-l învinge pe brazilianul Joao Souza. Sârbul s-a impus în trei seturi cu acelaşi scor de 6-1. În turul secund, câștigătorul de la Australian Open și Wimbledon din acest an se va confrunta cu austriacul Andreas Haider-Maurer, numărul 52 mondial.

Rafael Nadal, aflat acum pe locul 8 mondial, s-a calificat în turul doi la US Open. Spaniolul l-a învins pe tânărul croat Borna Coric cu scorul 6-3 6-2 4-6 6-4.

Campionul din 2014, croatul Marin Cilic și-a început participarea la ediția din acest an cu o victorie. El s-a impus în trei seturi în fața argentinianului Guido Pella cu scorul de 6-3 7-6 7-6.

Finalistul de anul trecut, Kei Nishikori a părăsit competiţia chiar din primul tur. Niponul a fost eliminat de Benoit Paire, fiind învins cu scorul 4-6 6-3 6-4 6-7 4-6.

Surpriză și în competiţia feminină. Ana Ivanovic a pierdut în prima rundă în faţa jucătoarei din Slovacia, Dominika Cibulkova. Sârboaica a fost învinsă cu scorul de 6-3 3-6 6-3.

Serena Williams s-a calificat cu noroc în turul doi. Asta după ce adversara sa, Vitalia Diacenko din Rusia s-a retras în al doilea set.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑