Eliminat onorabil: Albot a parasit competitia din primul tur, dar a facut un joc extraordinar in fata lui David Ferrer - VIDEO



01 сентября 2015

O noua seara magica pentru Radu Albot. Tenismanul moldovean a facut unul dintre cele mai frumoase meciuri aseara la US Open, reusind sa castige primul sau set la un turneu de Mare Slem. Albot l-a intalnit pe spaniolul David Ferer, numarul 7 mondial, si dupa ce a castigat primul set, cu 6 la 4, le-a cedat pe urmatoarele 3, si a fost eliminat.

 

Evolutie fabuloasa pentru Radu Albot la turneul de Mare Slem de la US Open. Albot a parasit competitia din primul tur, dar a facut aseara un joc extraordinar in fata lui David Ferrer, unul dintre cei mai buni tenismani din lume. Spaniolul este clasat acum pe locul 7 in topul mondial. Albot a cedat, dar a reusit un start de partida exceptional. Desi a fost condus in primul set cu scorul de 2 la 4, moldoveanul a avut parte de o revenire de vis. A castigat urmatoarele 4 gameuri si s-a impus in primul set cu 6 la 4.


Si in actul secund Radu Albot a fost la inaltime. Desi din nou moldoveanul a fost condus cu 4 la 2, apoi si cu 5 la 3, Albot a egalat la 5. N-a fost insa suficient, pentru ca spaniolul a fortat si a castigat setul cu 7 la 5. Oboseala si lipsa experientei la asemenea turnee si-au spus cuvantul in urmatoarele doua seturi, pe care Ferrer le-a castigat lejer, scor 6 la 1 si 6 la 0. Pentru ca a evoluat in prima runda la US Open, Radu Albot va fi recompensat cu un premiu de 39 de mii si 500 de dolari. Desi a fost eliminat, moldoveanul va ramane la New York pentru proba de dublu, acolo unde joaca in pereche cu sarbul Janko Tipsarevic.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑