Pe ultima suta de metri: Manchester United si-a gasit un atacant pentru care va plati aproape 50 de milioane de euro - VIDEO



01 сентября 2015

Transferuri pe ultima suta de metri. Cele mai tari cluburi de fotbal din Europa au facut achizitii chiar inainte de inchiderea ferestrei de transferuri. Manchester United si-a gasit un atacant in varsta de 19 ani, pentru care va plati aproape 50 de milioane de euro.

 

Manchester United a ajuns la un acord cu AS Monaco pentru Anthony Martial, anunta presa britanica. Atacantul francez in varsta de 19 ani ii va costa pe diavolii rosii peste 48 de milioane de euro. 


In acelasi timp, mijlocasul belgian Adnan Januzaj a fost imprumutat de United, pe un sezon, la clubul german Borussia Dortmund. Nici in Italia, granzii nu au petrecut degeaba ultimele ore ale ferestrei de transferuri. Mijlocasul brazilian Hernanes a plecat de la Inter la Juventus. Formatia din Torino a platit 11 milioane de euro gruparii milaneze pentru fotbalist. 


Inter l-a adus, in schimb, pe atacantul sarb Adam Ljajic de la AS Roma. Fotbalistul a fost imprumutat pe un sezon, clubul avand posibilitatea sa-l cumpere ulterior. Aproape de a aduce un atacant a fost Arsenal Londra. Tunarii au vrut sa-l imprumute pe atacantul Alexandr Kokorin, de la Dinamo Moscova, insa clubul rus a refuzat. 


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑