Prima surpriza la US Open. Al 4-lea tenisman al lumii, eliminat din primul tur. Djokovic si Nadal au inceput cu dreptul - VIDEO



01 сентября 2015

Prima surpriza la US Open s-a produs chiar in primul tur. Al 4-lea tenisman al lumii, japonezul Kei Nishikori a fost eliminat de un francez, clasat pe locul 41 in topul mondial. In acelasi timp, Djokovic si Nadal au inceput competitia cu dreptul.

 

Kei Nishikori l-a intalnit pe Benoit Paire in meciul primei runde. Francezul a inceput tare si a castigat primul set cu 6 la 4. Nishikori si-a revenit apoi si a jucat mai bine, a luat 2 seturi cu 6 la 3 si 6 la 4. Se parea ca japonezul nu mai scapa calificarea, insa Paire a demonstrat ca nu a venit degeaba la US Open. Tenismanul din Franta a castigat la tie-break urmatorul set, iar in decisiv a fost si mai convingator, scor 6 la 4. 


Nishikori, numarul 4 mondial, a fost astfel eliminat de la US Open, ultimul turneu de Mare Slem al anului. In acelasi timp, liderul mondial, sarbul Novak Djokovic, a debutat cu o victorie in fata brazilianului Joao Souza. A fost triplu 6 la 1 in favoarea lui Djokovic. 

 
Spaniolul Rafael Nadal s-a impus in fata croatului Borna Coric, scor 6 la 3, 6 la 2, 4 la 6 si 6 la 4. In concursul feminin, in turul secund s-a calificat Serena Williams. Americanca a castigat cu 6 la 0 primul set in fata rusoaicei Vitalia Diatcenko, iar la scorul de 2 la 0 in a doua parte, adversara s-a retras din cauza unei accidentari.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑