Gabi Balint: ”Nimeni nu mai vrea ca Steaua să fie reprezentată de Gigi Becali!”



01 сентября 2015

 

**VIDEO** Gabi Balint: ”Nimeni nu mai vrea ca Steaua să fie reprezentată de Gigi Becali!”

Situația juridică a echipei de fotbal Steaua București este în continuare una departe de a fi clarificată. Unul dintre fotbaliștii reprezentativi ai Stelei, Gabi Balint, nu mai înțelege nimic, dar crede că întreg demersul celor de la Armată are de fapt ca finalitate îndepărtarea lui Becali din fruntea echipei.

”Mă indispune situația. Nici eu nu pot spune unde este adevărul. Am văzut azi niște hârtii fluturate pe acolo, văd și acțiunile Armatei, parcă aștept un judecător, nu știu Liga, FRF, cineva care să spună cui aparține Steaua. 

Pentru că situația este la fel ca înainte. Becali nu cedează Steaua gratuit, dar totuși o face destul de ușor. Acum, cei de la Armată trebuie să găsească un investitor”, a spus Balint, prezent fiind în studioul emisiunii ”Fotbal Club” de la Digi Sport

Chestionat dacă va merge în Liga 5, pentru a urmări partidele nou-înființatei echipe de fotbal CS Steaua, Balint a replicat:

”Oi fi nostalgic pentru Steaua, dar dacă echipa aceea nu este continuatoarea, atunci nu mă încălzește cu nimic. Mă pot gândi că Steaua mea a hibernat 20 de ani și acum se trezește.

Un singur lucru este clar. Nimeni nu mai dorește ca Steaua să fie reprezentată de Gigi Becali. Și atunci se caută soluții peste tot ca să se scape de el. Sigur că el a investit, a ținut echipa, dar uite și unde a adus-o din punct de vedere al imaginii, cu cinci angajați și cu alte măsuri care au umbrit imaginea clubului”, a conchis Balint.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑