Becali, atac la Talpan! ”Să vină ministrul și acum mă așez la masă. Ce, eu l-am trimis pe Luțu să discute?”



01 сентября 2015

 

**VIDEO** Becali, atac la Talpan! ”Să vină ministrul și acum mă așez la masă. Ce, eu l-am trimis pe Luțu să discute?”

După ce juristul CSA Steaua, locotententul-colonel de justiție Florin Talpan a declarat, ÎN DIRECT, la emisiunea Fotbal Club, de la Digi Sport, că Armata e dispusă să preia echipa de la Gigi Becali, patronul roș-albaștrilor s-a dezlănțuit la adresa reprezentantului Clubului Sportiv.

„Păi ce? Eu vorbescu cu Talpan? Ce, eu i-am pus să vorbească cu Luțu? Voi vorbiți cu Talpan? Omul nu e în apele lui. Ministrul Dușa să vorbească cu mine, cum să vorbesc eu cu Talpan?

În al doilea rând, el ia jucătorii pe care îi vrea el? Îi las pe Tade cu 22 de mii contract, pe Alcenat cu 20 de mii contract. Păi tocmai de aia fac mutarea asta, ca să scap de ăia cu salarii mari, iau crema jucătorilor. Păi ce? mi-e frică mie că imi ia Talpan echipa?”, a declarat Becali, în direct, prin telefon, la aceeași emisiune.

Referitor la disputa palmaresului Stelei, despre care fiecare dintre părți susține că îi aparține, Becali a reiterat faptul că aceste lucruri nu le discută decât cu ministrul Dușa.

„V-am arătat acte, palmaresul e preluat de la Asociație. Au semnat patru generali și miniștri preluarea echipei de către Asociație, ce să vă mai zic?

Eu am cerut să vorbesc cu ministrul. Cu Talpan negociez eu? Pe Talpan îl iau și îl duc la oi. Habar nu are de nicio lege, nu știe de capul lui nimic. Dacă vrea ministrul, mă așez acum la masă, pe loc. Să vorbească Boroi dacă au vreo intenție serioasă.

Știi ce a spus Boroi despre acest jurist? 'Ăsta e nebun, ne-a băgat într-o încurcătură', i-a transmis lui Vali Argăseală. Eu nu zic că e nebun, vă zic ce i-a zis Boroi lui Argăseală”, a mai spus finanțatorul Stelei.

Patronul echipei campioane a repetat faptul că e dispus să cedeze clubul, dar nu în orice condiții. Gigi Becali a detaliat care sunt ”clauzele” sale la cedarea echipei.

„Mă așez la masă, dar cu anumite condiții, cele pe care vi le-am zis eu. Eu le dau 15 jucători, care au 400 de mii salarii cu taxe cu tot. Și încă ceva. Eu nu mă joc acum că dau echipa că vine Talpan și aduce investitor.

Nu dau eu ce e al meu la un investitor. Eu le dau lor. Înalta Curte a stabilit doar ceva în ce privește marca. Nu se poate pronunța o instanță pentru ceva ce nu ceri. Pe mine nu mă interesează marca. Cei de la Peluza Sud să se ducă cu marca și să facă ce vor”, a încheiat Becali.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑