Transferul lui De Gea la Real a picat. Care este cauza



01 сентября 2015
foto: unilad.co.uk

Transferul lui De Gea la Real a picat din cauza lui Keylor Navas, portarul lui Real Madrid. Conducerea clubului spaniol a explicat că Navas s-a înţeles prea târziu cu Manchester United şi nu s-a reuşit să se trimită la timp actele. 

Transferul lui David De Gea la Real Madrid nu s-a realizat nici în ultima zi de mercato. Clubul spaniol a emis un comunicat pe site-ul oficial, prin care a explicat modul în care au decurs negocierile cu Manchester United pentru transferul portarului.

Conform "galacticilor", englezii au întârziat expedierea unor acte ce trebuiau semnate până la miezul nopții. Surprinzător, nu a fost vorba de actele lui De Gea, ci de cele ale lui Keylor Navas, care urma să ajungă la United, fiind o parte a afacerii dintre clubul englez şi cel spaniol.

Portarul din Costa Rica s-a înțeles cu englezii cu şapte minute înainte de încheierea perioadei de transferuri în Spania, moment în care era prea târziu ca actele să mai fie redactate și trimise la timp. Din cauza tergiversării discuțiilor dintre United și agentul lui Navas, mutarea lui De Gea a picat, chiar dacă cele două părți aveau un acord.

Fanii lui Real Madrid au rămas nemulţumiţi de acţiunile conducerii clubului referitor la transferul lui David De Gea.

David De Gea ar putea ajunge la Real Madrid în iarnă. Portarul mai are contract cu Manchester United până în vara anului 2016.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑