Peluza Sud a anunțat pe care Steaua o va susține: ”Talpan și Becali nu se exprimă coerent”



01 сентября 2015

 

**VIDEO** Peluza Sud a anunțat pe care Steaua o va susține: ”Talpan și Becali nu se exprimă coerent”

Finanțatorul Stelei, Gigi Becali, a declarat public că este gata pentru a ceda gratis echipa, reprezentanții Armatei, prin vocea lui Florin Talpan, au replicat că sunt de acord cu propunerea, dar în anumite condiții, iar o parte a galeriei roș-albaștrilor a anunțat de care parte a baricadei este.

Alexandru Tofan, unul dintre liderii suporterilor de la Peluza Sud, a precizat, într-o intervenție telefonică ÎN DIRECT, găzduită de emisiunea ”Fotbal Club” de la Digi Sport, care este poziția facțiunii pe care o reprezintă. 

Nu pot să vorbesc în numele tuturor suporterilor. Dar, vă pot spune că noi, cei care suntem steliști de mici, vom susține Steaua tot timpul. Noi vom fi acolo fie că este vorba de Clubul Sportiv sau de o entitate care cuprinde două societăți, cum este în Germania, acolo unde 49%, clubul sportiv și 51% societate privată”, a spus Tofan la Digi Sport.

 

Suporterul roș-albaștrilor nu ia deloc în calcul varianta de a exista două echipe cu același nume.

”Noi suntem alături de Steaua. Nu sunt două echipe, haideți să nu ne mai prefacem. Steaua înseamnă brand, stadion, emblemă, suporteri, spirit, palmares, baza sportivă. Acolo suntem și noi. Dacă echipa din Liga 5 este Steaua București, legal, în acte, da, noi vom merge acolo.

Din păcate, am văzut ce a vorbit și finanțatorul FCSB și ce a vorbit avocatul Talpan și am ajuns la concluzia că ambii nu se exprimă foarte clar și coerent la televizor și de aici confuzia.

Noi respectăm legea. Pe noi ne interesează să știm la cine se află palmaresul și sigla Stelei, elementele de identitate ale clubului nostru”, a conchis Tofan.


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑