Un fost mare internaţional îi ia apărarea lui Budescu: "Și Iordănescu avea apetit doar ofensiv"



01 сентября 2015

 

**VIDEO** Un fost mare internaţional îi ia apărarea lui Budescu:

Anghel Iordănescu l-a criticat pe Constantin Budescu, pe care l-a acuzat, înainte de al convoca pentru meciurile cu Ungaria şi Grecia, că nu face şi faza defensivă, lucru care nu este permis la echipa naţională.

Rodion Cămătaru a fost coleg cu "Generalul" la lotul tricolor în perioada 1978 - 1981 şi a recunoscut că nici fostul atacant al Stelei nu făcea faza defensivă.

"Pe vremea aia se juca ofensiv, Puiu avea apetitul ăsta ofensiv. La ce echipă avea Steaua atunci, cu Iordănescu, Aelenei, Dumitriu, nu te apărai. Era un grup foarte talentat", a comentat Cămătaru în cadrul emisiunii Digi Sport Special.

"Apreciez talentul lui Budescu, dar nu îi înțeleg atitudinea. Dacă va juca, rămâne de văzut. Ceea ce mă bucură foarte mult la Costică este faptul că, cu ceva timp în urmă, am avut o discuție cu unul dintre conducătorii clubului Astra.

Am semnalat că am fost nemulțumit cu evoluția lui Budescu în cantonamentul de pregătire. În urma discuției mi-a promis că îl va schimba, că poate să-l convingă să fie un alt fel de jucător, să aibă o altă atitudine. Eu sper că a înțeles", a declarat Iordănescu, luni, într-o conferinţă de presă.

Meciul Ungaria - România este programat vineri, 4 septembrie, de la ora 21:45, pe Groupama Arena din Budapesta. Fazele VIDEO vor putea fi urmărite pe digisport.ro şi pe m.digisport.ro imediat după încheierea partidei.

 

 


 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑