Nebunie totală în ultima zi de transferuri! Internazionale Milano a reuşit să legitimeze patru jucători



01 сентября 2015

 

Nebunie totală în ultima zi de transferuri! Internazionale Milano a reuşit să legitimeze patru jucători în ultimele ore ale perioadei de mercato. Borussia Dortmund l-a cedat la Fiorentina pe Jakub Blaszczykowski, însă l-a împrumutat de la Manchester United pe Adnan Januzaj.

Echipele din Italia au fost cele mai active în ultima zi de transferuri. Inter Milano l-a împrumutat de la AS Roma pe Adem Ljajic şi de la Galatasaray pe Felipe Melo şi Alex Telles.

Internazionale a plătit totodată și 20.000.000 de euro clubului Wolfsburg pentru transferul lui Ivan Perisic.

În acelaşi timp, Inter l-a vândut cu 11.000.000 de euro pe mijlocaşul brazilian Hernanes la Juventus Torino.

Fiorentina l-a împrumutat de la Borussia Dortmund pe mijlocaşul polonez Jakub Blaszczykowski, iar Lazio Roma pe Alessandro Matri de la AC Milan.

Tânărul star Adnan Januzaj a fost împrumutat de Manchester United la Borussia Dortmund pentru un sezon.

Julian Draxler a plecat de la Schalke şi a semnat cu Wolfsburg. Suma transferului este de 36.000.000 de euro.

Mexicanul Javier Hernandez a semnat cu Bayer Leverkusen un contract valabil pe trei sezoane. Atacantul a fost transferat de la Manchester United.

Nu toate cluburile au reuşit să oficializeze transferurile. Real Madrid ajunsese la un acord cu Manchester United, privind transferul lui David De Gea, însă actele necesare au ajuns la sediul ligii spaniole cu un minut întârziere după încheiere perioadei de transferuri.

În perioada de mercato cluburile de Italia au cheltuit cel mai mult pe transferuri, 600 milioane de euro. Pe locul doi în top sunt cluburile din Spania, care au cheltuit 571 de milioane de euro, în timp ce formațiile din Bundesliga au ajuns, în total, la suma de 439 milioane de euro.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑