Nemţii vor revanşa în faţa Poloniei. Ce vor să demonstreze jucătorii



01 сентября 2015
foto: euro2016franta.ro

Campioana Mondială, Germania vrea revanşa în faţa Poloniei! Jucătorii spun că vor demonstreze că înfrângerea de anul trecut a fost întâmplătoare, iar acum sunt gata să bată polonezii în preliminariile Euro-2016.

Naţionala Germaniei va juca vineri împotriva Poloniei în preliminariile Campionatului European din 2016. Partida va avea loc la Frankfurt. Nemţii spun că îşi doresc neapărat să se răzbune pe polonezi, mai ales după ce  anul trecut Germania a fost învinsă la Varşovia cu scorul de 2-0. 

"Naţionala Poloniei a fost întotdeauna o echipă foarte bună, iar acum vedem că în preliminarii este capabilă să joace foarte bine şi obţine rezultate mari. Am pierdut în Polonia. Este o echipă de un nivel înalt, cu jucători de valoare, cum ar fi Robert Lewandowkski. Ştim că nu e uşor să joci împotriva acestei echipe. Chiar și așa, ne dorim să câştigăm partida de vineri. Vom depune tot efortul, chiar dacă va fi o misiune dificilă, însă trebuie să obţinem ceea ce ne dorim", a spus mijlocaşul naţionalei Germaniei, Schweinsteiger. 

Selecţionata Germaniei are nevoie de victorie în partida cu Polonia pentru a urca pe primul loc în grupa D. După şase etape, Germania ocupă poziţia secundă, având cu un punct mai puţin decât reprezentativa poloneză.

Pe şapte septembrie, Germania are programat încă un meci din preliminarii. Nemţii vor juca la Glasgow cu naţionala Scoţiei.

Pentru aceste două partide selecţionerul Joachim Low a convocat 23 de jucători. Principala surpriză este convocarea lui Emre Can de la Liverpool, care nu a jucat până acum pentru prima reprezentativă.

Din lot nu lipsesc vedetele Mario Gotze, Thomas Muller, Mesut Ozil, Toni Kroos, Andre Schurrle sau Lukas Podolski.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑