Mesajul lui Manchester City l-a ambiționat pe Totti: ”Tweet-ul lor mi-a purtat noroc!”



01 октября 2014

 

Mesajul lui Manchester City l-a ambiționat pe Totti: **”Tweet-ul lor mi-a purtat noroc!”**

Totti a explicat după meciul de la City ce l-a ambiționat cel mai tare să dea un gol în fieful lui Manchester, în Champions League.

AS Roma a obținut o remiză pe terenul celor de la Manchester City, scor 1-1 (DETALII AICI și VIDEO) la finalul unui meci care s-a decis încă din minutul 23. După ce englezii au deschis scorul prin Aguero, care a transformat o lovitură de la 11 metri, Totti a restabilit egalitatea în minutul 23, acesta fiind și scorul final.

După terminarea partidei, starul Romei a explicat, într-un interviu acordat pentru ”Gazzetta dello Sport”, că tocmai un mesaj postat pe pagina de twitter a englezilor l-a ajutat cel mai mult.

”Tweet-ul lui City mi-a adus noroc și m-a inspirat”, a declarat cel mai vârstnic marcator din UEFA Champions League (DETALII AICI și VIDEO).

”Suntem nerăbdători să o primim pe AS Roma şi o legendă ca Totti. El nu a marcat niciodată în Anglia, nu-i aşa?”, a fost mesajul celor de la City, care l-a ambiționat la maximum pe italian.

”Iar eu îmi doream să marchez cât mai rapid posibil, pentru că nu am făcut-o încă în acest sezon”, a precizat italianul.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑