Tibi Bălan ar fi continuat la Rapid: “Nu m-a căutat nimeni să prelungim contractul”



01 октября 2014

 

**VIDEO** Tibi Bălan ar fi continuat la Rapid: “Nu m-a căutat nimeni să prelungim contractul”

Tibi Bălan a promovat în primăvara acestui an cu Rapid în Liga 1, dar apoi a plecat din Giulești, chair dacă avea o opțiune de prelungire a contractului cu gruparea vișinie. Fotbalistul a ajuns acum în liga a doua, la FC Voluntari.

Bălan spune că n-a primit niciun ban cât a jucat la Rapid și că nu a fost căutat de nimeni pentru a continua: “Avem un an, cu un an prelungire, cu opțiunea ambelor părți. Iar cei de acolo nu m-au mai contactat și în cazul ăsta nu am mai continuat. Cu banii, singura problemă acolo. Grupul era foarte unit, aveau același obiectiv, promovarea, care s-a și îndeplinit, în condiții foarte grele. Îmi pare rău pentru ei că și acum sunt aceleași probleme.”

Bălan spune că n-a primit niciun ban din Giulești: “Nu am luat banid e acolo. Am adus de acasă. Am jucat gratis, am stat pe banii mei un an în București.”

Jucătorul în vârstă de 33 de ani speră să mai primească ceva din datoria pe care o are clubul față de el: “De două trei luni îmi tot zic că o să mă sune cineva. Și nu m-a sunat nimeni. Văd că altă cale nu e. Eu am încercat, am vrut să mă și înțeleg cu ei. Dar prea mult vor să renunț eu, după ce am venit cu bani de acasă, m-am și accidentat acolo. Nu cred că o să renunț la foarte mulți bani, dar sunt dispus să negociez.”

Bălan ar fi vrut să joace la U Cluj, acolo unde l-a dorit fostul antrenor, Mihai Teja, dar spune că nu a fost dorit de conducere. Așa a ajuns la Voluntari, unde speră să reușească o a doua promovare consecutivă în Liga 1, după cea cu Rapid, din 2014.

 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑