Eric Bicfalvi a jucat acum 10 zile cu Dinamo Kiev și îi dă sfaturi Stelei: “Pericolul vine pe flancuri”



01 октября 2014

 

**VIDEO** Eric Bicfalvi a jucat acum 10 zile cu Dinamo Kiev și îi dă sfaturi Stelei: “Pericolul vine pe flancuri”

Eric Bicfalvi este unul dintre cei mai apreciați jucători ai lui Volyn Lutsk, în Ucraina, și unul dintre fotbaliști români care o cunosc foarte bine pe Dinamo Kiev, adversara Stelei joi, în etapa a doua din grupele Europa League. Fostul stelist spune că echipa ucraineană e periculoasă pe flancuri, acolo unde joacă Lens (în stânga) și Yarmolenko (dreapta).

Intervievat telefonic în direct pe Digi Sport 1, la Fotbal Club, Bicfalvi a spus: “Am jucat săptămâna trecută cu ei, au o echipă foarte bună. În acest sezon sunt mai compacți. Iarmolenko e un jucător fantastic, o tehnică și o viteză foarte bune. Pericolul vine pe flancuri. Va fi un meci foarte greu pentru Steaua. Dinamo Kiev este mai valoroasă în momentul de față, spun asta chiar dacă sunt stelist. Steaua are șansa ei. Dinamo are jucători periculoși și bat foarte bine loviturile libere. Bat în gura porții și sunt foarte periculoși.”

Mijlocașul care a petrecut cinci sezoane în Ghencea a identificat și punctele slabe ale echipei lui Rebrov: “Este puternică pe benzi, dar este și vulnerabilă. Yarmolenko și Lens nu prea coboară iar fundașii laterali urcă mult. Iar Adi Popa, Sânmărtean, pot pune probleme. Iar noi am reușit să marcăm din fază fixă cu ei, am mai avut două trei șanse tot din faze fixe. Iar la cum bate Sânmărtean lovituri libere și cum ataca Szukala, pot pune probleme.”

Steaua va juca joi, 2 octombrie, la Kiev al doilea meci din Grupa J a UEFA Europa League. Dinamo Kiev - Steaua va fi ÎN DIRECT la Digi Sport 1, de la ora 20:00, precum și pe digisport.ro și m.digisport.ro, EXCLUSIV pentru abonații RCS-RDS.

Cele mai importante faze VIDEO vor fi redate în timp real pe digisport.ro și pe m.digisport.ro.

 


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑